Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στην πλατφόρμα της NOVA το Action 24!

Στην πλατφόρμα της NOVA το Action 24!

novaΤο αθλητικό κανάλι ACTION24 (πρώην SPORT TV), από σήμερα (Τρίτη 22 Ιανουαρίου), θα εκπέμπει πλέον σε όλη την Ελλάδα, αποκλειστικά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova, στη θέση 314.

Η Nova, η πρώτη δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει το καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, με την ένταξη του ACTION24, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους συνδρομητές της και πλέον αριθμεί 14 αθλητικά κανάλια στην πλατφόρμα της.

Το αθλητικό κανάλι ACTION24 μεταδίδει αποκλειστικά ζωντανούς αγώνες από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Βελγίου, Ολλανδίας, Ελβετίας, Δανίας, Ρωσίας, Ουκρανίας, αλλά και αγώνες Κυπέλλου από Σκωτία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ουκρανία.

Επίσης καθημερινά προβάλλονται highlights από τα επίσημα κανάλια των ομάδων της Λίβερπουλ, της Τότεναμ και του Άγιαξ, με ιστορικά παιχνίδια, συνεντεύξεις από πρόσωπα, αφιερώματα στις ακαδημίες αλλά φυσικά και στις τρέχουσες υποχρεώσεις των συλλόγων.

Παράλληλα, στο κανάλι μεταδίδονται διοργανώσεις και στιγμιότυπα από άλλα αθλήματα όπως τένις, στίβος, γυμναστική, μηχανοκίνητος αθλητισμός, γκολφ, ποδηλασία και άλλα.

Το πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο εκπέμπει σε 24ωρη βάση, πλαισιώνεται από μία σειρά αθλητικών εκπομπών.

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Στην πλατφόρμα της NOVA το Action 24!”

  1. Ο/Η Tassos Manolis λέει:

    επιτέλους κάτι ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό ταυτόχρονα με πολύ καλό Production καλή αρχή γενικότερα για το action24