Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σταύρος Κολίλας: Η μεγάλη επιστροφή!

Σταύρος Κολίλας: Η μεγάλη επιστροφή!

s190sΗ δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 20 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τις ευρωπαϊκές μάχες του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου. 

Ευρωπαϊκό τριήμερο εν όψει και μάλιστα το διακύβευμα είναι τεράστιο, καθώς διεξάγεται η φάση των πλέι οφ τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα. Οι νικητές των ζευγαριών εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όμιλο (στο Τσάμπιονς Λιγκ… βολεύονται εν μέρει και οι ηττημένοι) και συνάμα σημαντικά οικονομικά οφέλη, τα οποία στην περίπτωση της πρώτης διοργάνωσης, μπορούν να στιγματίσουν την πορεία μίας ομάδας για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Μέταλιστ δίχως απαραίτητα να είναι χειρότερος, η ουκρανική ομάδα όμως τιμωρήθηκε λόγω εμπλοκής της σε «στημένο» ματς του ουκρανικού πρωταθλήματος (2008) και ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του τη δεύτερη ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση και να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα χρυσοφόρα γκρουπ.

Η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια και φέρνει τον Χουμπ Στέφενς στο «Σάλκε Αρένα» πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι και ο ίδιος θα φανταζόταν και μάλιστα ως αντίπαλο. Οι «μπλε» δείχνουν ευάλωτοι στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι προέρχονται από το… πάνω ράφι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Είπαμε όμως, η τύχη είναι… περίεργη και δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι η Σάλκε «έφαγε τα μούτρα της» το Σάββατο (έχασε με 4-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ), με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, να… βγάζει μάτια.

Ακόμη ένα… συναπάντημα της μοίρας είναι το ότι για δεύτερη φορά στην ιστορία ελληνική ομάδα επωφελείται από ατόπημα μίας ουκρανικής. Το 1996, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει στο Κίεβο (1-0) από την Ντινάμο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΟΥΕΦΑ όμως απέβαλε στη συνέχεια τους πρωτευουσιάνους και οι «πράσινοι» του Χουάν Ραμόν Ρότσα έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το… παρατραβήξαμε, αλλά τα όνειρα δεν κοστίζουν…

Από τα υπόλοιπα εννέα ζευγάρια των πλέι οφ, αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το Φενέρμπαχτσε – Αρσεναλ. Αμφότερες δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, η γκρίνια περισσεύει, ωστόσο η ποιότητα στα δύο ρόστερ δεν αμφισβητείται. Αυτό που αμφισβητείται είναι το αν η Φενέρ, σε περίπτωση που προκριθεί, θα δώσει το «παρών» στους ομίλους, δεδομένου ότι την ημέρα του επαναληπτικού εκδικάζεται η υπόθεσή της για εμπλοκή σε «στημένα» ματς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει και το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο τα ζευγάρια είναι 30 και όχι 31, λόγω του ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ περνάει απ’ ευθείας στους ομίλους, λόγω της μετάθεσης του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελληνική εκπροσώπηση έχουμε κι εδώ, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει την Αλκμααρ. Η ολλανδική ομάδα δεν αποτελεί φόβητρο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπορεί να χαλαρώσει, κάθε άλλο.

Το ανεκτίμητο κεκτημένο είναι ότι ο Ατρόμητος «ψηλώνει» χρόνο με το χρόνο και το να παίξει στα γκρουπ του Γιουρόπα είναι πλέον ευθεία απαίτηση και όχι το κυνήγι ενός ονείρου. Αυτό από μόνο του είναι στοιχείο που αλλάζει επίπεδο σε ένα κλαμπ…

Σημαντική η επιστροφή του Σταύρου Κολίλα στο δυναμικό του περιοδικού, με ειδήσεις και σημεία για όλα τα… γούστα.

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.