Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Υψηλές αποδόσεις στη Σούπερ Λίγκα

Υψηλές αποδόσεις στη Σούπερ Λίγκα

lbet1-12-13Για μία ακόμα φορά θα επιχειρήσουμε να κοντράρουμε τα φαβορί και να πάμε σε ένα κουπόνι με υψηλές αποδόσεις. Σε κακή κατάσταση ο Πανιώνιος και το διπλό στη Νέα Σμύρνη λογικά θα πέσει μέχρι το μεσημέρι. Θα πάμε κόντρα και στη Βέροια τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα ψάχνοντας με το ζόρι το αποτέλεσμα για να σώσει τη βασίλισσα του Βορρά.

Θα κλείσουμε το κουπόνι μας με το διπλό της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πατήσει το πόδι στο γκάζι και εκπλήσσουν με την παρουσία τους σε Βέλγιο και Europa League. Έχει αξία το διπλό και θα ρισκάρουμε σε ένα κουπόνι με ζητούμενα. Ας δούμε αναλυτικότερα τις σημερινές μας επιλογές:

Κορτράικ – Ζούλτε Βάρεγκεμ: Σε εκπληκτική κατάσταση η Ζούλτε Βάρεγκεμ μένει να δούμε κατά πόσο είναι δυνατό να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς παίζοντας παράλληλα σε Europa League και πρωτάθλημα Βελγίου. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Σταντάρ Λιέγης και θέλουν το τρίποντο για να πιέσουν ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους. Δύσκολο το έργο της αλλά μέσα στις δυνατότητές που αποδεικνύουν ότι έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η προϊστορία είναι με το μέρος τους ( 9-3-6 ) ενώ το γεγονός ότι παραμένουν εννέα αγωνιστικές αήττητοι σίγουρα εκτοξεύει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στα ύψη. Η Κορτράικ πέταξε βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λέουβεν ωστόσο με δυνατούς αντιπάλους βγάζει ένα άλλο πρόσωπο. Θα παλέψει για την είσοδο στην εξάδα και το αποψινό ματς είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει τα φόντα να το πετύχει. Θα μοιράσουμε το καρπούζι στη μέση με το X να αποτελεί θετικό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα ένα μικρό ποντάρισμα θα πάρει και το διπλό με την απόδοση να βρίσκεται αρκετά πάνω από το 2.00.

Πανιώνιος – Ξάνθη: Αμέτρητα τα προβλήματα για τους κυανέρυθρους σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Μπορεί να δόθηκαν λίγα χρήματα στους ποδοσφαιριστές την περασμένη βδομάδα ωστόσο η αβεβαιότητα για το μέλλον δεν επιτρέπει σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους. Η ήττα με 2-0 από τον Λεβαδειακό ήρθε πολύ εύκολα αναδεικνύοντας την κακή κατάσταση των γηπεδούχων κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Η Ξάνθη απεναντίας κέρδισε δίκαια με 3-1 τον Παναιτωλικό και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη Super League. Οι ακρίτες είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα επιδιώξουν να χτυπήσουν τον Πανιώνιο στο ανοικτό γήπεδο. Δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη το διπλό στη Νέα Σμύρνη απέναντι σε έναν Πανιώνιο που είναι δύσκολο να προβλέψουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί. Η προϊστορία είναι με την Ξάνθη ( 10-7-6 ) ενώ στις τελευταίες της 5 επισκέψεις στη Νέα Σμύρνη η ομάδα του Μάουρερ μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Βέροια – Λεβαδειακός: Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι σήμερα στη Super League, με τη Βέροια να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η βασίλισσα του Βορρά είναι από τα φαβορί για να αποχαιρετήσει τα σαλόνια της Super League παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας κάνει συνεχώς δηλώσεις για παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών δεν έχουν αποδώσει καρπούς και το σημερινό ματς μπορεί να θεωρηθεί κομβικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Στο απέναντι στρατόπεδο ο Λεβαδειακός δεν έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε βαθμολογική ανάσα κόντρα στον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα και σήμερα θα είναι ευχαριστημένος ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν δέχονται εύκολα το γκολ και έχουν την εμπειρία να κρατήσουν το 0 στα μετόπισθεν. Η ισοπαλία μοιάζει πιθανή και η απόδοση εξαιρετική για ένα κουπόνι με ζητούμενα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

320. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Χ (3.25) / 2 (2.45)
289. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ: 2 (2.45)
287. ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Χ (3.25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.