Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για τη νίκη Ροστόφ και Άαλμποργκ

Για τη νίκη Ροστόφ και Άαλμποργκ

lbet2-12-13Δύσκολο το κουπόνι για σήμερα με αναμετρήσεις που μπορεί να έχουν φαβορί όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις επιλογές μας. Με μία πρώτη ματιά Άαλμποργκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνουν να έχουν προβάδισμα στην υπόθεση νίκη ωστόσο εμείς έχουμε τη διάθεση να τις κοντράρουμε. Στο ματς της Δανίας αποφεύγουμε δια ροπάλου το διπλό καθώς η Έσμπιεργκ έχει υποχωρήσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα. Κόντρα και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον άσσο της Ροστόφ να πληρώνει καλά.

Τέλος περιμένουμε δυνατή μονομαχία στους Ζωσιμάδες με τον Πας Γιάννενα να απειλεί τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Σάκη Τσιώλη εμπνέει εμπιστοσύνη για τους γηπεδούχους που φαίνεται να αρκούνται και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ας δούμε αναλυτικότερα τις σημερινές μας επιλογές.

Έσμπιεργκ – Άαλμποργκ: Περάσαμε τα μισά του πρωταθλήματος και αν η Άαλμποργκ θέλει να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο θα πρέπει να πάρει παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Έσμπιεργκ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία τους ματς δείχνουν ικανοί για το τρίποντο της νίκης. Από την άλλη η Έσμπιεργκ φαίνεται να κουράστηκε από τα πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League. Βρίσκεται οριακά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θέλει πάση θυσία το τρίποντο της νίκης. Ανοικτό ματς και λογικά θα έχουμε αρκετά γκολ καθώς αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν το αποτέλεσμα. Η παράδοση είναι με τους φιλοξενούμενους ενώ αρκετά είναι τα ματς που κατέληξαν στο Over. Προς αυτή την κατεύθυνση και το δικό μας ποντάρισμα με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.85.

ΠAΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ: Η έλευση του Σάκη Τσιώλη στα Γιάννενα έφερε πνοή αισιοδοξίας στου γηπεδούχους που στα δύο τελευταία τους παιχνίδια έδειξαν μία σαφώς καλύτερη εικόνα από αυτή των πρώτων αγωνιστικών. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ψάξει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα Play off. Σημαντική η απουσία του Τσάβες για τον ΠΑΣ που θα ψάξει λύσεις εκ των έσω στην επιθετική του γραμμή. Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την είσοδο στους 32 του Europa League την Πέμπτη όμως το μακρινό ταξίδι στο Καζακστάν μπορεί να έχει αφήσει σημάδια κούρασης στους ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς. Δύσκολη έξοδος για τον δικέφαλο που θέλει τη νίκη για να μην χάσει την επαφή του με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Κλειστό ματς που ενδεχομένως να κριθεί στο γκολ και το Χ ημίχρονο είναι μία καλή επιλογή. Η προϊστορία είναι με τον ΠΑΟΚ όμως οι κακές καιρικές συνθήκες πολύ πιθανό να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Ροστόφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Με διάθεση να κοντράρουμε το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς η Ροστόφ δείχνει ικανή για το τρίποντο της νίκης. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το καθαρό διπλό επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, οι γηπεδούχοι πάνε σε ένα ακόμα ντέρμπι θέλοντας να συνεχίσουν το σερί των νικών τους το τελευταίο διάστημα. Αήττητοι για περισσότερο από ένα μήνα στο Ροστόφ και πολύ πιθανόν να πάρουν αποτέλεσμα εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κόντρα στη Μπάγερν όμως οι Γερμανοί δεν τους χαρίστηκαν. Η υπερπροσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα αν δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεων. Η απόδοση αρκετά μεγάλη για μία ομάδα που χάνει δύσκολα το τελευταίο διάστημα και είμαστε έτοιμοι να κοντράρουμε το φαβορί. Συνετή η επιλογή ενός κουπονιού με ζητούμενα προκειμένου να μειώσουμε τον κίνδυνο σε μία τέτοια απόδοση. Η προϊστορία είναι με τους φιλοξενούμενους όμως το μομέντουμ τη στιγμής λέει ρίσκο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

338. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: OVER 2.5 (1.85)
337. ΠAΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΟΚ: X ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1.85)
333. ΡΟΣΤΟΦ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 1 (3.75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.