Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κουπόνι για όλα τα γούστα

Κουπόνι για όλα τα γούστα

lbet4-12-13Αρκετά μεγάλο το κουπόνι για σήμερα και αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει ευκαιρίες με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Υπάρχει αξία στο διπλό της Μπαστιά απέναντι στην τραγική Αζαξιό ενώ με φόρα περιμένουμε να μπει στην αναμέτρηση η Στόουκ παίρνοντας το τρίποντο και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τέλος θα πάμε στην ισοπαλία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει επαναληπτικός στο Περιστέρι όπου περιμένουμε να κριθεί η υπόθεση πρόκριση. Ας δούμε αναλυτικότερα τις σημερινές μας επιλογές

Αζαξιό – Μπαστιά: Σε τραγική κατάσταση η Αζαξιό που παρά την αλλαγή προπονητή δεν καταφέρνει να σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα. Η ήττα από την Μπορντό με 4-0 ανέδειξε και πάλι σοβαρά προβλήματα στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που σύμφωνα με τον νέο τεχνικό της ομάδας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Από την άλλη η Μπαστιά τρέχει ένα σημαντικό σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων που την έχουν φέρει αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και θα πάει σε ένα παιχνίδι υπομονής μέχρι να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει την ευάλωτη άμυνα των τυπικά γηπεδούχων (σε ουδέτερο και κεκλεισμένων το ματς). Έχει αξία το διπλό και θα μπει στις επιλογές μας σε αποδόσεις πάνω από το 2.00.

Στόουκ – Κάρντιφ: Νίκη πάση θυσία θέλει η Στόουκ εντός έδρας για να διατηρηθεί σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει ισχυρό κίνητρο και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα προκειμένου να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Από την άλλη η Κάρντιφ προέρχεται από ήττα με κάτω τα χέρια κόντρα στην Άρσεναλ και σήμερα θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να μην μπλέξει από τόσο νωρίς σε περιπέτειες. Περιμένουμε να παραταχθεί αμυντικά αν και στα τελευταία 6 παιχνίδια της μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό τερμάτων 4-11. Δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων που μπορούν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από ημίχρονο. Έχει αξία το ποντάρισμα και σε αυτή την απόδοση μπορούμε να το προτείνουμε.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τη φάση των 16 του Kυπέλλου Ελλάδος και περιμένουμε μία άκρως συναρπαστική αναμέτρηση. Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς φαβορί στο ζευγάρι αυτό και θα πάμε πιο πολύ στην ισοπαλία που πληρώνει άλλωστε αρκετά καλά. Ο Παναιτωλικός διαθέτει ισχυρή έδρα όμως ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Υπάρχει επαναληπτικός στο Περιστέρι και δεν πρόκειται να ρισκάρουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες και περιμένουμε κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΠONTAΡΙΣΜΑ

130. ΑΖΑΞΙΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ: 2 (2.15)
163. ΣΤΟΟΥΚ – ΚΑΡΝΤΙΦ: 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2.45)
137. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: X (2.90)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.