Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με ελλείψεις ο Ολυμπιακός στη Γερμανία

Με ελλείψεις ο Ολυμπιακός στη Γερμανία

lbet5-12-13Δύσκολη η αποστολή των ερυθρόλευκων απόψε στη Γερμανία από τη στιγμή που θα λείπουν αρκετοί βασικοί παίκτες λόγω τραυματισμών και τιμωρίας. Λάθος το handicap στην πλευρά των γηπεδούχων και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Από εκεί και πέρα αξία έχει το διπλό της Άαλμποργκ στο 2.40 καθώς και ο άσσος της Λυών ακουμπώντας στην ισχυρή παράδοση που έχει δημιουργήσει. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι περιλαμβάνει το σημερινό μας παρολί.

Άαρχους – Άαλμποργκ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα με την Άαρχους να ξεφουσκώνει μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και να χάνει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αντίποδα η Άαλμποργκ μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στην Έσμπιεργκ τη Δευτέρα όμως αποδεικνύει κάθε αγωνιστική ότι ακόμα και με το νεαρό ρόστερ που διαθέτει μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Kύπελλο.

Απόψε έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας όμως έχει τη δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα και παράλληλα την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η παράδοση είναι με τους φιλοξενούμενους που μετρούν 22 νίκες, 12 ισοπαλίες και 17 ήττες σε 41 ματς. Θα ρισκάρουμε στο διπλό τη στιγμή που η Άαλμποργκ δείχνει αρκετά φορμαρισμένη αυτό το διάστημα.

Λυών – Τουλούζ: Δεν μπορεί να αποτελέσει στήριγμα η Λυών με βάση την εικόνα που εμφανίζει φέτος στο Σαμπιονά. Απρόβλεπτη ομάδα και με τους 19 βαθμούς που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει την εμπειρία να κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι εδώ και ενάμιση μήνα έχει ηττηθεί μόνο από Παρί και Μονακό στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο απέναντι στρατόπεδο η Τουλούζ δεν εντυπωσιάζει με την παρουσία της όμως παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη για όποια ομάδα την υποτιμήσει. Δύσκολος άσσος και αρκετά χαμηλά από πλευράς απόδοσης, όμως θα το ρισκάρουμε. Οι γηπεδούχοι έχουν χτίσει μία σημαντική παράδοση και εκεί θα πατήσουμε για τη συγκεκριμένη επιλογή μας.

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Υπό διαφορετικές συνθήκες ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, όμως ταξιδεύει στη Γερμανία με πολλές απουσίες και έχει δύσκολη αποστολή. Η Μπάγερν είναι μία από τις ανερχόμενες ομάδες στο ευρωπαϊκό στερέωμα και θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Βαθμολογικά αδιάφοροι οι ερυθρόλευκοι λογικά θα υποκύψουν στην πίεση των γηπεδούχων. Κατά τη δική μας άποψη λανθασμένα υπάρχει το handicap στην πλευρά των γηπεδούχων, έστω κι από την πτώση του +2,5 στο +0,5 αν συνυπολογίσει κανείς τις απουσίες βασικών παικτών όπως ο Πρίντεζης, ο Μπέγκιτς και ο Σίμονς. Βλέπουμε νίκη για την γερμανική ομάδα και ο άσσος έχει αρκετή δόση τύχης. Η απόδοση στο 1.75 έχει αξία και με αυτή θα κλείσουμε το παρολί μας.

ΠONTAΡΙΣΜΑ

175. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: 2 (2.40)
180. ΛΥΩΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ: 1 (1.75)
745. ΜΠΑΓΕΡΝ (+0,5) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1 (1.80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.