Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > «Κερατάς και… δαρμένος»!

«Κερατάς και… δαρμένος»!

photo gia kolilaΤο τρίο Μάξι Λόπες – Βάντα Νάρα – Μάουρο Ικάρντι που κάνει θραύση στις… κουτσομπολίστικες συζητήσεις, συνεχίζει να τροφοδοτεί τη φαντασία του κόσμου. Γιατί η Βάντα, πρώην γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών του Μάξι Λόπες, προκαλεί συνέχεια τον πρώην της! 

Τι ρόλο παίζει τελικά ο 21χρονος νεαρός παίκτης της Ιντερ, Μάουρο Ικάρντι σε αυτή την ιστορία;

Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα αναφέρονται στην πληγωμένη καρδιά μιας γυναίκας που θέλει να εκδικηθεί τον «προδότη» Μάξι Λόπες, ο οποίος ήταν ο πρώτος που της φόρεσε… κέρατα από την εποχή που ο Αργεντινός επιθετικός έπαιζε στη Μπαρτσελόνα.

Στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, η Βάντα γνώρισε ένα 15χρονο πιτσιρικά που μεγάλωνε στις Ακαδημίες, τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Μάξι, ως μεγαλύτερος φρόντιζε τον συμπατριώτη του που είχε φύγει μικρός από το σπίτι.

Οι δρόμοι θα χωριστούν όταν ο Μάξι παρέα με τη Βάντα, μετακόμισαν πρώτα στη Μόσχα μετά στη Βραζιλία. Η ζωή του ζευγαριού συνέχισε στην Κατάνια, όταν μια ημέρα καλοκαιριού του 2012 ο Μάξι ανέβηκε στη Γένοβα.

Στη Σαμπντόρια βρίσκει, ξανά, τον τον παλιό του φίλο, Ικάρντι, ο οποίος πλέον ήταν άντρας και βασικός στην ομάδα. Λίγους μήνες νωρίτερα η αδελφή της Βάντα, Νάιρα Νάρα, είχε γράψει την δικιά της ιστορία στον κόσμο του γκόσιπ.

Γνωστή ως μοντέλο αλλά κυρίως ως η μέλλουσα κυρία Φορλάν, είχε ανακοινώσει ξαφνικά ότι ο γάμος με τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή ακυρώνεται, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Είναι δύο επικίνδυνες αδελφές», έγραφαν οι εφημερίδες της Αργεντινής. Αν η Ναϊρα βρήκε άμεση παρηγοριά στην αγκαλιά συμπατριώτη τενίστα, Χουάν Μονάκο, η Βάντα περίμενε την κατάλληλη στιγμή να φορέσει τα κέρατα στον Μάξι (για να πάρει πίσω το… αίμα της).

«Ποια μεγαλύτερη εκδίκηση από το να… πας με το φίλο του», αναρωτήθηκε η ξανθιά, Βάντα, οι οποία στη διάρκεια διακοπών με Μπεργκέσιο και Ικάρντι, τα «βρήκε» με τον τελευταίο.

Η βόμβα έσκασε με την πρώτη φωτογραφία σε τρυφερές στιγμές του παράνομου ζευγαριού! Στο Μάξι δεν έμεινε παρά να μπλοκάρει κάρτες και να εκδώσει αγωγή που απαγόρευε στην πρώην γυναίκα του να αναφερθεί δημόσια σε τηλεοπτικές εκπομπές και γενικά στον Τύπο για την υπόθεση.

Η σαπουνόπερα «Δύο άνδρες και μια πληγωμένη γυναίκα» μόλις είχε αρχίσει. Η τελευταία σκηνή γράφτηκε την Κυριακή στον αγώνα Σαμπντόρια – Ιντερ (0-4). Δύο γκολ ο Ικάρντι, ένα χαμένο πέναλτι ο Μάξι Λόπες. «Κερατάς και δαρμένος». Την επόμενη ημέρα η Βάντα ανέβασε στο τουίτερ μια φωτογραφία όπου ο Ικάρντι έδειχνε τα «κέρατα», χωρίς να έχει ιδέα ότι μια ημέρα η Βάντα θα τον πετάξει σαν στημένο λεμόνι, καθώς οι γυναίκες από την Αργεντινή δεν έχουν… τύψεις!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

133 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ OVER    (1,80)
139 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 2    (3,75)
141 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ 4-6G (2,90)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.