Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γαλλία: Επιλογές για το τριήμερο…

Γαλλία: Επιλογές για το τριήμερο…

galliaΟι ετοιμασίες για το Πάσχα συνεχίζονται, όμως το «Στοίχημα» δεν θα το αμελήσουμε.

Μόνο που, λόγω του ότι είναι κλειστά τα πρακτορεία κάποιες μέρες κι από τη στιγμή που υπάρχει το κουπόνι με τις αποδόσεις, μπορούμε από τώρα να επιλέξουμε για το τριήμερο.

Υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρονται παιχνίδια, για κάθε μέρα. 

Ξεκινάμε από τα ματς της Μεγάλης Παρασκευής:

Αρλ – Λαβάλ: Η Αρλ δύσκολα θα κινδυνέψει, όμως θέλει ακόμη μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Η Λαβάλ από την πλευρά της, έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς.

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αν κι εκτός έδρας αποδυναμώνεται. Τώρα πάντως, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα, αν παίξει έξυπνα στην κόντρα. Μάλιστα, αν προηγηθεί, είναι σε θέση να κρατήσει το σκορ.

Για την ιστορία αξίζει ν’ αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν, στο γήπεδο της Αρλ κι όλα τα παιχνίδια έμειναν στο No Goal.

Κλερμόν – Ανζέ: Η φιλοξενούμενη θέλει περισσότερο τη νίκη, καθώς διεκδικεί άνοδο. Ωστόσο, δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την Κλερμόν, που διανύει την καλύτερη φετινή της φάση. Επιπλέον, η Ανζέ έπαιξε την Τρίτη εκτός με τη Ρεν, από την οποία έχασε με 3-2, στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι και κουρασμένη κι απογοητευμένη.

Πάμε στο Μεγάλο Σάββατο:

Λιρς – Οστάνδη: Αγώνας για τη 2η σειρά των πλέι οφ. Η Οστάνδη τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα κι αν νικήσει και σε αυτό το ματς, θ’ αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Βεβαίως, εκτός έδραςς δεν είναι τόσο δυνατή. Ωστόσο, βρίσκει τη Λιρς «λαβωμένη» από απουσίες.

Η φιλοξενούμενη θα παίξει κλειστά, θα επιδιώξει να τρέξει στην κόντρα κι αν σκοράρει, θ’ αναγκάσει τη γηπεδούχο ν’ ανοιχτεί και να γίνει πιο ευάλωτη.

Παρί – Λυών: Τελικός του Λιγκ Καπ. Την περασμένη Κυριακή η Λυών νίκησε στην έδρα της την Παρί με 1-0, για το πρωτάθλημα. Τώρα φυσικά, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Στο ουδέτερο του «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, η Λυών δεν θα έχει το πλεονέκτημα. Ωστόσο, μπορεί να κοντράρει την Παρί που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να βρει λύσεις για την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς. Στο 1ο 45λεπτο δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια από τις δύο.

Για την Κυριακή του Πάσχα έχουμε:

Ρεμς – Σοσό: Η γηπεδούχος είναι αδιάφορη, καθώς ούτε να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο προλαβαίνει, ούτε να… κινδυνέψει μπορεί. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, δεν βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Η Σοσό από την άλλη, κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για τη σωτηρία της. Κοντεύει να συμπληρώσει ένα χρόνο από το τελευταίο της «διπλό». Ωστόσο τώρα, ίσως σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί. Η ανάγκη και η αγωνιστική της άνοδος κάνουν το ποντάρισμα σ’ αυτήν να μοιάζει ελκυστικό.

Μαρσέιγ – Λιλ: Την ώρα που η Μαρσέιγ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Λιλ προσπαθεί να διατηρηθεί στην 3η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, αν κάνει και «γκέλες» η Μονακό, θα ψάξει και τη 2η θέση, για να πάει στους ομίλους. Η φιλοξενούμενη είναι πιο αξιόπιστη ως ομάδα. Ωστόσο, η Μαρσέιγ παρουσίαζει βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες. Χρωστάει στους οπαδούς της μία νίκη σε ντέρμπι.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

202. ΑΡΛ – ΛΑΒΑΛ: 2 (3,00)
203. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΑΝΖΕ: 1 (2,30)
289. ΛΙΡΣ – ΟΣΤΑΝΔΗ: 2 (2,70)
295. ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΛΥΩΝ: Χ ΗΜΙΧΡ. (2,15)
324. ΡΕΜΣ – ΣΟΣΟ: 2 (3,15)
340. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΙΛ: 1 (2,15)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.