Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Το «Χ» που συμφέρει και ο Σουάρες…

Το «Χ» που συμφέρει και ο Σουάρες…

Luis Suarez, Liverpool«Φουντώνει» η «μάχη» για την 4η προνομιούχο θέση της Πρέμιερ Λιγκ… Εκεί «πατούσε» χθες η Αρσεναλ (δεν γνωρίζαμε το αποτέλεσμα στο Εβερτον – Κρίσταλ Πάλας), αλλά οι «κανονιέρηδες» κάνουν υπολογισμούς πως θα πάρουν τα ματς έως το τέλος για να πάρουν αυτοί το «εισιτήριο» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα η ομάδα του Βενγκέρ «ταξιδεύει» στην έδρα της Χαλ την οποία θα συναντήσει και στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας!

Οι «Τίγρεις» που έχουν στο σακούλι τους 36 βαθμούς και δεν είναι… εξασφαλισμένοι (πάντως πρέπει να τους περάσουν 5 ομάδες για να «πέσουν») έχουν δύο δρόμους για να βγουν στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο:

1. Να πάρουν το Κύπελλο και 2. Να τερματίσει 4η η Αρσεναλ και να παίξουν Γιουρόπα, ως φιναλίστ του Κυπέλλου (εφόσον φυσικά ηττηθούν στον τελικό). Απλά το αναφέρουμε…

Πάμε στο «ζευγάρι» Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας: Ποια από τις δύο θα ρισκάρει για τη νίκη; Το «Χ» (βάσει προγράμματος) τους… κάθεται μια χαρά. Φτάνουν τους 38 βαθμούς και πάνε σχεδόν εξασφαλισμένες να «βγάλουν» τη δύσκολη συνέχεια.

Η Κρίσταλ Πάλας παίζει κατά σειρά με Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Φούλαμ και η Γουέστ Χαμ με Γουέστ Μπρομ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Η ισοπαλία «βγαίνει» και από την τακτική – νοοτροπία των δύο προπονητών, οι ομάδες τους στηρίζονται στις «στημένες» φάσεις και στη δύναμη…

Αξιοσημείωτη είναι η (πρόσφατη) προϊστορία της Λίβερπουλ με τη Νόριτς. Νίκες με 5-1 (εντός), 5-0 (εντός), 5-2 (εκτός) και 3-0 (εκτός) «γράφει» το… κοντέρ για τους «κόκκινους» από τις 28 Απριλίου 2012!

Αξιοσημείωτη και η… ρέντα του Σουάρες με τα «καναρίνια». Στα 2 τελευταία παιχνίδια ο Ουρουγουανός φορ πέτυχε ισάριθμα «χατ-τρικ». Δηλαδή, βλέπει τη Νόριτς και βάζει γκολ από τα αποδυτήρια!

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Το «Χ» που συμφέρει και ο Σουάρες…”

  1. Ο/Η micky λέει:

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ..