Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εβιάν, η… ζημιάρα!

Εβιάν, η… ζημιάρα!

photo-gallΜε τους δύο εξ αναβολής αγώνες (που δεν έγιναν το Σαββατοκύριακο, λόγω Λιγκ Καπ), ολοκληρώνεται απόψε η 34η αγωνιστική του «Σαμπιονά». Υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί, η Παρί και η Λυών.

Ωστόσο, οι δικές μας επιλογές θα είναι διαφορετικές.

Παρί – Εβιάν: Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ το Σάββατο, η Παρί θέλει να εξασφαλίσει και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τίτλο, ενώ έχει ως στόχο να ξεπεράσει και τους 84 βαθμούς (τώρα έχει 79), που είναι και το ρεκόρ περισσότερων βαθμών (και το έχει η Λυών).

Η Εβιάν από την πλευρά της, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της. Αν και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δύσκολα θα πάρει το αποτέλεσμα στο Παρίσι, εκεί όπου μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Μάλιστα σε όλους σημειώθηκαν από τέσσερα γκολ (3-1, 3-1 και 4-0).

Όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Εβιάν, που πέρυσι είχε αποκλείσει την Παρί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, φέτος τη νίκησε για το πρωτάθλημα, στον α’ γύρο.

Αυτή είναι η μία από τις δύο ήττες της Παρί στο «Σαμπιονά», την άλλη τη γνώρισε από τη Λυών, την προηγούμενη αγωνιστική.

Για την ιστορία, αξίζει ν’ αναφέρουμε πως εκείνο το ματς, το 2-0, είχε γίνει Τετάρτη (όπως και το αποψινό), ενώ από την Παρί απουσίαζε ο Τιάγκο Μότα (όπως κι απόψε).

Η Εβιάν βρίσκει την Παρί πιο κουρασμένη (ενώ η ίδια δεν έχει δώσει παιχνίδι εδώ και δέκα μέρες). Σίγουρα μπορεί να την κρατήσει στα χαμηλά και μάλλον αυτήν τη φορά δεν θ’ ανοίξει το σκορ.

Τουλούζ – Λυών: Η γηπεδούχος είναι ουσιαστικά αδιάφορη κι αναξιόπιστη εντός έδρας (μόνο μία νίκη στο «σπίτι» της στα εννιά τελευταία ματς εκεί). Η Λυών από την άλλη, φωνάζει για την απώλεια του Λιγκ Καπ το Σάββατο, από την Παρί (έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία). Πλέον, θα κάνει τα πάντα για την 4η ή την 5η θέση, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι λίγο πιο αξιόπιστη από τη γηπεδούχο, αλλά και πιο κουρασμένη, ενώ δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Γκομίς θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

112. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΕΒΙΑΝ: 2-3 GOAL (2,00)
113. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ: Χ (3,15)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.