Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ…

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ…

S226SΗ δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 2 Μαϊου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης ανάμεσα σε ομάδες από την ίδια χώρα έχουμε δει αρκετές φορές. Από την ίδια πόλη, όμως, πρώτη φορά θα δούμε. Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης τα κατάφεραν (και μάλιστα σχετικά άνετα!) απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι αντίστοιχα και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στη Λισσαβώνα.

Οι δύο ισπανικές ομάδες κατάφεραν να μας… τρίψουν στα μούτρα τις όχι και τόσο μακρινές εκτιμήσεις. Ακόμη δεν έχουν στεγνώσει οι τόνοι μελανιού που γράφονταν πέρυσι τέτοια εποχή και αναφέρονταν στην παντοκρατορία των Γερμανών.

Η αλήθεια είναι ότι η πορεία των Μπάγερν και Ντόρτμουντ προ δωδεκαμήνου ήταν εκθαμβωτική, αλλά μήπως αυτή των Μαδριλένων πάει πίσω; Δεν νομίζουμε.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας αλλάζει από… ώρα σε ώρα, η μελέτη του κάθε δυνατού αντιπάλου γίνεται με εξονυχιστικό τρόπο από πολυμελή επιτελεία και γι’ αυτό μάλλον είναι παράτολμο να μιλάμε για δυναστείες και άλλα τέτοια… ωραία.
Αφήνοντας κατά μέρους τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, περνάμε στη δράση του τετραημέρου, η οποία «χτυπάει κόκκινο», δεδομένου ότι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία.

Στη Σούπερ Λιγκ, τα πλέι οφ άρχισαν δίχως διαφοροποιήσεις. Ο ΠΑΟΚ… κόλλησε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Σταδιακά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, καθώς την Κυριακή οι «πράσινοι» υποδέχονται τον «δικέφαλο», ενώ οι Αρκάδες την ομάδα του Περιστερίου.

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι κρατάει την τύχη της στα χέρια της μετά τη νίκη της Τσέλσι στην έδρα της Λίβερπουλ, όμως, η εκτός έδρας αποστολή στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Εβερτον δεν είναι δα η πιο εύκολη του κόσμου. Η Λίβερπουλ ελπίζει και στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας θα ψάξει όχι μόνο την αναγκαία νίκη, αλλά και τα πολλά γκολ, για παν ενδεχόμενο. Η Τσέλσι καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και αν το καταφέρει, θα φανεί στο ματς με τη Νόργουιτς.

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, καθώς της φτάνουν δύο νίκες στα τρία ματς που απομένουν και το ένα «τρίποντο» μπορεί να έρθει κάλλιστα στο εκτός έδρας ματς με τη Λεβάντε. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χετάφε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τη Βαλένθια.

Στην ιταλική Serie A, το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ιντερ δεσπόζει, αλλά το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο. Αντίθετα, το κίνητρο θα βρίσκεται στα ύψη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου Φιορεντίνα και Νάπολι αναμετρώνται στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι «βιόλα» έχουν έξι τρόπαια, οι «παρτενοπέι» τέσσερα, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι οι δύο τους έχουν τα αγωνιστικά στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να δούμε ένα θεαματικό ματς. Το σίγουρο είναι ότι η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να νικήσει την Αταλάντα και να πανηγυρίσει τον τίτλο, ο οποίος θα είναι ο 3ος συνεχόμενος για τη Γηραιά Κυρία…
Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»
-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.