Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι «πολίτες»… ψηφίζουν τίτλο

Οι «πολίτες»… ψηφίζουν τίτλο

s264sΗ δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 6 Μαϊου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού. 

Το κουπόνι που μας πέρασε συνοδεύτηκε από ουκ ολίγες συγκινήσεις, αλλά και πολλά αναπάντεχα αποτελέσματα.

Οι αδιάφοροι απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις ότι έχουν… ψυχή, γεγονός που σίγουρα δεν προκάλεσε χαμόγελα στην πλειοψηφία των παικτών.

Φάνηκε ότι το κίνητρο από μόνο του δεν είναι πάντοτε αρκετό ώστε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και το κακό είναι ότι μέχρι να τελειώσουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα μας… συντροφεύει ως κριτήριο, ελπίζουμε με καλύτερα αποτελέσματα.

Μεσοβδόμαδα, η… μάχη αναμένεται αδυσώπητη σε όλα τα μέτωπα, είτε μιλάμε για κανονική διάρκεια πρωταθλημάτων, είτε για Κύπελλα ή αγώνες μπαράζ.

Στη Σούπερ Λιγκ, φτάνουμε στα μισά του δρόμου, καθώς την Τετάρτη διεξάγεται η 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ίσως αυτό το 1-1 αποδειχθεί… χρυσάφι για τους Θεσσαλονικείς.

Εξάλλου, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε (1-0) τον Ατρόμητο και πλέον, «πράσινοι», «δικέφαλος» και Αρκάδες μοιράζονται την κορυφή (4 βαθμοί), ενώ ο Ατρόμητος ακολουθεί από ελάχιστη απόσταση (3 βαθμοί).

Τώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Παναθηναϊκός παίζει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο ακόμη και μετά το πέρας των συγκεκριμένων ματς.

Στο τέλος της φτάνει η αγωνία στην Πρέμιερ Αγγλίας. Αν υποθέσουμε ότι η Λίβερπουλ έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας το βράδυ της Δευτέρας, τότε συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως υποδέχεται την Αστον Βίλα την Τρίτη κι έχει την ευκαιρία να πιάσει τους «κόκκινους», των οποίων υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις έχουμε στην ιταλική Serie A και στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Για την πρώτη, οι Νάπολι και Φιορεντίνα που είχαν τελικό Κυπέλλου το Σάββατο, υποδέχονται Κάλιαρι και Σασουόλο αντίστοιχα, ενώ στη χώρα της Ιβηρικής η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Βαγιαδολίδ και αν νικήσει, πλησιάζει την Ατλέτικο, αλλά αυτό δεν αρκεί.
Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
«ΚΟΨΕ – ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
– «ΜΠΑΜΠΑ… ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.