Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΦΙΛΙΚΕΣ… ΠΑΓΙΔΕΣ

ΦΙΛΙΚΕΣ… ΠΑΓΙΔΕΣ

S271SΟι Εθνικές ομάδες… ζεσταίνονται ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» τις ακολουθούν κατά πόδας!

Την Παρασκευή 30 Μαΐου κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος 271 του περιοδικού με όλα τα τελευταία νέα των συγκροτημάτων που τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει της ποδοσφαιρικής γιορτής στη «χώρα του καφέ».

Επίσης, στις σελίδες, των «ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ» θα βρείτε αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού, πλούσια στατιστικά στοιχεία, αναλύσεις για το ΛΟΤΤΟ, το ΠΡΟ-ΠΡΟ και εκτιμήσεις για τις αναμετρήσεις Μπέιζμπολ – Χόκεϊ…

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για το εναρκτήριο λάκτισμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η αγωνία κορυφώνεται.

Τα 32 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας βρίσκονται σε διαδικασία πυρετώδους προετοιμασίας και οι φιλικές αναμετρήσεις είναι αυτές που θα επιτρέψουν την εξαγωγή των πρώτων συμπερασμάτων.

Η ελληνική Εθνική ομάδα έχει μπροστά της δοκιμασία με αυξημένο συντελεστή δυσκολίας, καθώς αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο Ζαμόρ.

Βέβαια, από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απουσιάσει η τριάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (Κριστιάνο Ρονάλντο, Κοεντράο, Πέπε), η δυναμική των Ιβήρων πέφτει κατακόρυφα, ωστόσο δεν παύει να είναι μία ομάδα στην οποία περισσεύει η ποιότητα στο ρόστερ και θα αποτελέσει μία ιδανική… βουτιά στα βαθιά για τους διεθνείς του Φερνάντο Σάντος.

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ισπανοί αντιμετωπίζουν τη Βολιβία στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης και είναι το ακλόνητο φαβορί, σε ένα ματς το οποίο ουσιαστικά προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμών και πειραματισμών.

Φιλική αναμέτρηση με… ελληνικό ενδιαφέρον είναι το Βοσνία – Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς η Εθνική μας αντιμετώπισε τους Βόσνιους στα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ στη Βραζιλία θα βρει μπροστά της τους Ιβοριανούς, προεξάρχοντος του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Αντίπαλος της «γαλανόλευκης» στον 3ο όμιλο θα είναι και η Ιαπωνία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους παίκτες του Αλμπέρτο Τζακερόνι να παίζουν τώρα με την Κόστα Ρίκα, η οποία βρίσκεται στον 4ο όμιλο, με Ουρουγουάη, Αγγλία και Ιταλία.

Σημειώνουμε ότι αν η Ελλάδα κάνει την υπέρβαση και περάσει στους «16», θα διασταυρωθεί με ομάδα από το συγκεκριμένο γκρουπ, οπότε καλό θα είναι να υπάρξει αυξημένη προσοχή.

Το φαβορί του δικού μας ομίλου, η Κολομβία, δεν μένει αμέτοχη, καθώς αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη στην Αργεντινή, σε μία προσομοίωση του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Τέλος, ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά αναμένονται τα φιλικά Νορβηγία – Ρωσία, Ολλανδία – Γκάνα, Γερμανία – Καμερούν και Σουηδία – Βέλγιο.
Το κουπόνι, όμως, δεν περιλαμβάνει μόνο φιλικές αναμετρήσεις.

Η δράση σε Α’ και Β’ Βραζιλίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ στη Β’ Ιταλίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και παρά το ότι το ενδιαφέρον στην κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας είναι περιορισμένο, η μεγάλη «μάχη» γίνεται για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Λατίνα ή Εμπολι, Τσεζένα και Μόντενα είναι εξασφαλισμένες, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν έξι ομάδες που διεκδικούν τρεις θέσεις ώστε να συντηρήσουν το όνειρο της ανόδου.

Θυμίζουμε ότι από τις έξι ομάδες που θα πάρουν μέρος σε αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία, μόνο μία θα χαμογελάσει στο φινάλε και θα αγωνιστεί του χρόνου στα… σαλόνια.

Φινάλε έχουμε και στη Φούτμπολ Λιγκ. Η Κέρκυρα πανηγυρίζει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, η Νίκη Βόλου χρειάζεται έναν βαθμό, ενώ αν η Νίκη Βόλου δεν χάσει, στα μπαράζ θα βρεθούν τα Χανιά ή ο Ολυμπιακός Βόλου.

 

Διαβάστε και τις στήλες:
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«ΚΟΨΕ… ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
-«ΜΠΑΜΠΑ… ΣΦΥΡΙΞΕ», με τον Δημήτρη Μελέκα

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.