Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > O στόχος της Χιλής και ο… Βαλδίβια

O στόχος της Χιλής και ο… Βαλδίβια

chileΑν η Χιλή θέλει να μπει «σφήνα» στα φαβορί του ομίλου (Ισπανία και Ολλανδία), το πιο επιφικτό σενάριο είναι το ακόλουθο:

Κερδίζει στην πρεμιέρα της την Αυστραλία, δηλαδή τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ και τα παίζει όλα για όλα στα άλλα δύο ματς, όπου ίσως να της αρκεί ένας βαθμός.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Αρένα Παντανάλ» (περιοχή Κουϊάμπα), η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου και υγρασία στο 59%…

303. ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΧΙΛΗ: Νίκησε 2-0 στο τελευταίο φιλικό τη Β. Ιρλανδία, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Αυτό που απασχολεί το τεχνικό και ιατρικό τιμ είναι η κατάσταση του Βιδάλ (μέσος – ορχήστρα, τα κάνει όλα, σκοράρει, κόβει, πασάρει) και του πρώτου σκόρερ Σάντσες. Ο Βιδάλ έκανε πρόσφατα επέμβαση στο γόνατο, ενώ ο Σάντσες παραπονιέται για ενοχλήσεις στη δεξιά ωμοπλάτη (χρόνιο πρόβλημα). Ο Βιδάλ δεν θα βρεθεί πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Αυστραλία (φημολογείται ότι θα αγωνιστεί μόνο αν παραστεί ανάγκη) και ο στόχος είναι να μπορέσει να εμφανιστεί πανέτοιμος κόντρα στην Ισπανία. Ο Γκουτιέρες και ο Μποσεζούρ διεκδικούν μια θέση στη μεσαία γραμμή. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Σάντσες θα ξεκινήσει δίπλα στον Βάργκας στην επίθεση. Ο τεχνικός, Χόρχε Σαμπάολι, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα στις προπονήσεις, με κυριότερη διαφοροποίηση τη χρησιμοποίηση του 4-3-1-2, αντί του (καθιερωμένου στα προκριματικά) 3-4-1-2.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ομοσπονδία, προπονητής και διεθνείς δεν τρέφουν αυταπάτες και η εικόνα στα πρόσφατα φιλικά (έπαιξε με τους θεωρούμενους βασικούς στην ήττα 1-0 από την Κροατία) επιβεβαίωσε ότι η ομάδα έχει αδυναμίες που πρέπει να «κρύψει», ώστε να μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά. Η ανανέωση που επιχειρεί ο προπονητής Αγγελος Ποστέκογλου στέρησε από την ομάδα παίκτες με εμπειρία σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων. Οι Αυστραλοί περιμένουν πολλά από τους Κέιχιλ, Γιέντινακ, που είναι κατά τεκμήριο οι πιο αξιόλογοι παίκτες στο ρόστερ, ενώ ο βετεράνος χαφ Μπρεσιάνο ενδέχεται να μην ξεκινήσει, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Αναμένεται σχήμα με ενισχυμένη άμυνα και μεσαία γραμμή. Αναφορικά με το σκοράρισμα, τα «κανγκουρό» θα βασιστούν σε αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις, καθώς διακρίνονται για τις φυσικές τους δυνάμεις, ενώ δεν διστάζουν να παίξουν «σκληρά» αν χρειαστεί (το έκαναν με την Κροατία, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων τους).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΧΙΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 1,8 (Υπέρ) – 1,5 (Κατά)
Κίτρινες: 3,2 (Υπέρ) – 2,3 (Κατά)
Κόκκινες: 0,1 (Υπέρ) – 0,3 (Κατά)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΓΚΟΛ: 1,8 (Υπέρ) – 0,9 (Κατά)
Κίτρινες: 2,1 (Υπέρ) – 1,6 (Κατά)
Κόκκινες: 0,1 (Υπέρ) – 0,1 (Κατά)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

303. ΧΙΛΗ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1 (1,37)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

ΣΚΟΡΕΡ: ΒΑΛΔΙΒΙΑ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.