Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Goal στη Μπραζίλια…

Goal στη Μπραζίλια…

switzerland-and-ecuadorΕλβετία και Ισημερινός θεωρητικά θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τη Γαλλία. Ετσι το αποτέλεσμα της μεταξύ τους αναμέτρησης θα κρίνει πολλά.

Η Ελβετία στηρίζεται στην άμυνα και περιμένουμε να δυσκολευτεί επιθετικά, ενώ ο Ισημερινός έχει καλή ομάδα και μπορεί να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Το ματς έχει… πολύ ισοπαλία, θα πάμε στο Goal-Goal.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Νασιονάλ» της Μπραζίλια.

Την ώρα του αγώνα αναμένονται 20 βαθμοί Κελσίου και 61% υγρασία.

308. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

ΕΛΒΕΤΙΑ: Τα πήγε εξαιρετικά στον 5ο προκριµατικό όµιλο, προκρίθηκε αήττητη (7-3-0), ενώ δέχθηκε µόνο 6 γκολ σε 10 αναµετρήσεις. Στα δύο φιλικά παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ, όµως έπαιξε µε χαµηλής δυναµικότητας οµάδες (Τζαµάικα και Περού). Ο Χίτζφελντ στις τελευταίες προπονήσεις δείχνει να εµπιστεύεται για βασικό αριστερό στόπερ τον Τζουρού και όχι τον Σχαρ (είχε κάνει λάθη στο φιλικό µε την Τζαµάικα). Μάλλον, θα κρατήσει στον πάγκο τον φορ Σεφέροβιτς και τον χαφ Μπαρνέτα. Η Ελβετία την τελευταία διετία έχει µόνο µία ήττα σε επίσηµο παιχνίδι, από τη Ν.Κορέα σε φιλικό (Νοέµβριος του 2013). Εχει ρεκόρ 12-5-1 (µε 12/18 Under). Το 2010 η Ελβετία έχασε µεγάλη ευκαιρία για να περάσει στην επόµενη φάση του Μουντιάλ. Ξεκίνησε µε νίκη κόντρα στην Ισπανία (1-0), έχασε από Χιλή και στο τελευταίο µατς έφερε 0-0 µε την Ονδούρα και αποκλείστηκε.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: Διαθέτει παίκτες με αθλητικά κορµιά. Οι χαφ Τζέφερσον Μοντέρο και Αρόγιο είναι πάντα επικίνδυνοι στο ηµικύκλιο, ενώ στις πτέρυγες είναι ο χώρος που κινείται ο αρχηγός Αντόνιο Βαλένσια. Αγωνιστικά παίζει πολύ µε τα εξτρέµ και τους δύο επιθετικούς εντός περιοχής, στο 4-4-2, οι οποίοι οµολογουµένως µπορούν να συνεργαστούν πολύ καλά. Ο αριστερός µπακ Γ.Αγιοβί κινείται στην ίδια πτέρυγα µε τον Μοντέρο, είναι πολύ επιθετικός στο στυλ του και αφήνει αρκετές φορές εκτεθειµένη την άµυνα. Στο φιλικό µε την Αγγλία (2-2) ο τεχνικός Ρουέδα, άλλαξε το σύστηµα στο 2ο ηµίχρονο και το γύρισε σε 4-2-3-1, µε τον Αρόγιο ως δεκάρι, ίσως κάνει την έκπληξη και παραταχθεί έτσι. Στο 4-4-2 παίζει µε: Ντοµίνγκες (τερµ.)-Γ.Αγιοβί, Εραζό, Γουάγουα, Παρέδες-Μοντέρο, Κρουέσο, Νοµπόα, Α.Βαλέσνια-Καϊσέδο, Ε.Βαλένσια. Αν χρησιµοποιήσει όµως το 4-2-3-1 κάνοντας την έκπληξη, τότε θα παραταχθεί µε: Ντοµίνγκες (τερµ.)- Γ.Αγιοβί, Εραζό, Γουάγουα, Παρέδες- Κρουέσο, Νοµπόα-Μοντέρο, Μ.Αρόγιο, Α.Βαλένσια-Καϊσέδο. Επαιξε φιλικό µε την Κεράµικα (2-0, την Τετάρτη).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

308. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ GOAL-GOAL (1,90)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.