Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Παιχνίδι με «2-3 γκολ»…

Παιχνίδι με «2-3 γκολ»…

argentinaΠεριμένουμε να δούμε… διαφορετική Αργεντινή σε σχέση με τα τελευταία τέσσερα Μουντιάλ, με τον Σαμπέγια στον πάγκο θα παρουσιαστεί πιο συντηρητική.

Η Βοσνία διαθέτει ποιότητα και μπορεί να τη δυσκολέψει στην πρεμιέρα του έκτου ομίλου, οπότε ο «άσος» στο… 1,40 κρίνεται ασύμφορος.

Θα τον αποφύγουμε και θα στραφούμε στα «2-3 γκολ», ενώ ο φορμαρισμένος Ντι Μαρία προβάλει ως φαβορί για σκόρερ οποιουδήποτε γκολ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας θα γίνει στο «Μαρακανά» του Ρίο. Αναμένονται 22 βαθμοί Κελσίου και υγρασία 82%…

310. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΣΝΙΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ξεκινάει ως το απόλυτο φαβορί του οµίλου, ενώ πολλοί θεωρούν ότι µπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Ωστόσο, αυτό έχει φέρει άγχος στις τάξεις της, κάτι που παραδέχτηκε ο οµοσπονδιακός τεχνικός Αλεχάντρο Σαµπέγια, µετά τη τελευταία φιλική νίκη µε 2-0 επί της Σλοβενίας. «Νεύρα και πίεση. Αναγνωρίζω πως αυτές τις στιγµές δύσκολα κάποιος να µείνει ήρεµος», τόνισε χαρακτηριστικά. Αυτό ήταν το πέµπτο σερί φιλικό, στο οποίο δεν δέχτηκε γκολ, µε τον 59χρονο τεχνικό να κάνει αρκετές αλλαγές. Στο 57’ έβαλε τους Ντι Μαρία, Αγουέρο και Μέσι, µε τον τελευταίο να σκοράρει το δεύτερο τέρµα της οµάδας του, αλλά να νιώθει ναυτία για άλλη µία φορά τη φετινή σεζόν. Τη Δευτέρα (9/6) έφτασε η αποστολή στη Βραζιλία. Αναµένεται να παραταχθεί µε σύστηµα 4-3-3, το οποίο χρησιµοποίησε ο Σαµπέγια στα προκριµατικά, όπου τερµάτισε στην πρώτη θέση, έχοντας την καλύτερη επίθεση στον όµιλο της Λατινικής Αµερικής (σηµείωσε 35 γκολ συνολικά). Χάνει την πρεµιέρα λόγω ενοχλήσεων ο επιθετικός Παλάσιο (21/3), αµφίβολος ο φορ Ιγουαΐν (αναµενόταν την Πέµπτη να προπονηθεί κανονικά). Δεν κλήθηκαν οι Μπανέγα (µ. 24/2), Τέβες (επ. 62/13).

ΒΟΣΝΙΑ: Θα είναι το πρώτο µατς στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσµίου Κυπέλλου. Με το… σπαθί της προκρίθηκε, αφήνοντας πίσω την Ελλάδα στον όµιλο των προκριµατικών και επιδεικνύοντας εξαιρετικές επιθετικές αρετές (τέταρτη καλύτερη στην ευρωπαϊκή ζώνη).Υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση στις 16 καλύτερες οµάδες της διοργάνωσης, καθώς διαθέτει ποιοτικό υλικό, ενώ τα δείγµατα από τα τελευταία φιλικά ήταν θετικά. Στα δύο πιο πρόσφατα, που έγιναν σε αµερικανικό έδαφος, πρώτα κέρδισε µε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και στη συνέχεια µε 1-0 το Μεξικό. Ο τεχνικός Σούσιτς θα επιλέξει σύστηµα 4-2-3-1, όπου στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο αστέρας Τζέκο. Εκτός αποστολής έµειναν οι µέσοι Ζαχίροβιτς (20/0), Στεφάνοβιτς (10/1).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

310. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΣΝΙΑ 2-3 GOAL (1,80)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

ΣΚΟΡΕΡ: ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.