Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ελληνες ΚΑΜΙΚΑΖΙ

Ελληνες ΚΑΜΙΚΑΖΙ

COVER_T276_17-06-2014Ολα για όλα με Ιαπωνία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 17 Ιουνίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με τα βλέμματα να στρέφονται στη… μάχη της Ελλάδας με την Ιαπωνία.

Η πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου πλησιάζει προς το φινάλε, ενώ στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε αναλύσεις και για τα πρώτα ματς της 2ης αγωνιστικής.

Τα βασικά στοιχεία της… εισαγωγής στη γιορτή της μπάλας στη Βραζιλία είναι οι κάκιστες διαιτησίες και τα πολλά γκολ, με τα Over να επιβεβαιώνονται σε ποσοστό 90%, δίχως να υπολογίζουμε τα ματς της Δευτέρας!

Η εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κολομβία.

Πάλεψε, είχε ευκαιρίες, αλλά δέχθηκε δύο «φθηνά» γκολ, δεν κατάφερε να μειώσει έστω σε 2-1 και στο φινάλε ήρθε και το 3-0. Δεν λέμε ότι οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος άξιζαν τη νίκη, αλλά το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα τους.

Επόμενη… αποστολή είναι το ματς απέναντι στην Ιαπωνία, τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.00 η ώρα έναρξης).

Η «γαλανόλευκη» καλείται να τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει τη νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, την ώρα που και οι Γιαπωνέζοι του Αλμπέρτο Τζακερόνι με τη σειρά τους ηττήθηκαν από την Ακτή Ελεφαντοστού και σίγουρα δεν μπορούν να νιώθουν άνετα.

Το βασικό θέμα είναι το πως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα διαχειριστεί την ήττα από την Κολομβία, δεδομένου ότι η κριτική πολλές φορές ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.

Στο δεύτερο ματς του ομίλου, η Ακτή Ελεφαντοστού αντιμετωπίζει την Κολομβία και η ελληνική ομάδα μάλλον θα πρέπει να ζητάει νίκη των Αφρικανών, μήπως και τους πετύχει πιο… χαλαρούς στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

Οσον αφορά στα όσα είδαμε στις πρώτες μέρες στα γήπεδα της Βραζιλίας, αναμφίβολα, η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι η Ολλανδία.

Οχι μόνο δεν πτοήθηκε από το 1-0 της Ισπανίας στο πρώτο ημίωρο, το οποίο ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά στο 2ο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε κάθε πιθανή αδυναμία των «φούριας ρόχας» και το τελικό 1-5 περισσότερο την αδικεί, παρά την κολακεύει!

Τώρα αντιμετωπίζει την Αυστραλία και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση, ου μην και την πρωτιά του ομίλου, ενώ στο Ισπανία – Χιλή το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Οι παίκτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε έδειξαν ότι δεν είναι άτρωτοι και καλούνται να… ιδρώσουν περισσότερο του αναμενομένου προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστου απροόπτου.

Βραζιλία και Αργεντινή επικράτησαν με πολύ άγχος των Κροατίας και Βοσνίας αντίστοιχα, ενώ στο πρώτο σπουδαίο ντέρμπι, η Ιταλία έδειξε δυνατή από το ξεκίνημα (πράγμα σπάνιο!) κι επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας. Όσο ο Αντρέα Πίρλο κραδαίνει την μπαγκέτα με τέτοια μαεστρία, η «σκουάντρα ατζούρα» δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό.

Στο τρέχον κουπόνι, οι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο δεσπόζουν, όπως είναι λογικό, αλλά δεν λείπει η δράση στο φινλανδικό πρωτάθλημα, ενώ το ενδιαφέρον κορυφώνεται στα πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας και της Β’ Ιταλίας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«ΚΟΨΕ… ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΜΠΑΜΠΑ… ΣΦΥΡΙΞΕ», με τον Δημήτρη Μελέκα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.