Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από το «Πλήρωσε,να σου δώσω στημένο»… στο «Pay After»

Από το «Πλήρωσε,να σου δώσω στημένο»… στο «Pay After»

stimenaΠάει πολύς καιρός που είχα τοποθετηθεί στο pontarisma.gr για την – τότε – «μόδα»… όπου ορισμένοι προσπαθούσαν να τα οικονομήσουν, «πουλώντας» σε ανυποψίαστα θύματα, κυρίως μέσω facebook, παιχνίδια «μιλημένα»!

Τότε, όσοι θυμάστε, είχα καταλήξει στο ότι κανένα θύμα δεν είναι τυχαίο. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους από εσάς, αλλά τι να κάνουμε, έτσι έχουν τα πράγματα! Όσοι την πατήσατε… καλά να πάθετε!

Δε θα κάνω copy-paste εκείνο το άρθρο! Άλλωστε δεν χρειάζεται, αφού το… «στείλε μου χρήματα, να σου δώσω ένα άχαστο σημείο με απόδοση 15,00», έχει ξεπεραστεί! Το γεγονός ότι πάρα πολύ λίγος κόσμος πλέον την «πατάει» σε τέτοιες περιπτώσεις, έχει αναγκάσει τα λαμόγια να βρουν άλλους τρόπους προκειμένου να τα οικονομήσουν!

Πλέον η νέα μπίζνα ακούει στο όνομα… «Pay after»! Ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες να εμφανίζεται στα social media και πλέον τη «δουλεύουν» όλοι!

Όσοι βρίσκονται πίσω από μία τέτοια «υπηρεσία», κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι οι ίδιοι οι οποίοι απαιτούσαν μέχρι πριν λίγους μήνες να τους πληρώσεις για να σου δώσουν τα «στημένα»! Τώρα το concept έχει αλλάξει! Και άλλαξε γιατί το παλιό κόλπο, πλέον δε πουλάει…

Βγαίνουν τώρα στο facebook με την «Pay After» και το τραγικό (καλό γι’ αυτούς), είναι ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση! Η «πελατεία» τους είναι αυξημένη σε σχέση με πριν! Το έχουν «σπουδάσει» το marketing και πλέον εφαρμόζουν πολλούς κανόνες του, πάνω στη νέα αυτή «μπίζνα»!

Η μέθοδος προσέγγισης όμως δεν αλλάζει! Θα συνεχίσουν να μιλάνε, λες και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στις ομάδες, μέσα στις εταιρίες στοιχημάτων κλπ.! Δεν αλλάζει κάτι ως προς το «ποιηματάκι» τους! Τώρα όμως, αφού θα είναι τζαπέ, θα απευθυνθούν σε πολύ περισσότερο κόσμο. Έτσι, από «θύματα» δεν θα ξεμείνουν ποτέ…

Πρώτα, μιλούσαν σε 100 άτομα την ημέρα και τελικά κατάφερναν να ψήσουν μόνο 5 για να βγάλουν στη πολύ χειρότερη περίπτωση 50 ευρώ (5 Χ10 ευρώ). Στη συνέχεια, έστελναν μήνυμα στους υπόλοιπους 95 ότι η πληροφορία τους για το τάδε σημείο, επιβεβαιώθηκε ενώ παράλληλα στέλνουν-ανεβάζουν καλά μονταρισμένες φώτο, στις οποίες φαίνεται ότι όντως ο συγκεκριμένος τύπος είχε «δώσει» το συγκεκριμένο σκορ! Τα πέντε θύματα που πλήρωσαν, έχουν πλέον μπλοκαριστεί από τους απατεώνες, οπότε δεν μπορούν να δουν και να πάρουν θέση στους πανηγυρισμούς για την υποτιθέμενη νίκη! Οι τύποι αυτοί, είχαν πλέον ρίξει τα νέα δίχτυα τους, προσπαθώντας να πιάσουν νέα ψάρια…. και η ζωή συνεχιζόταν!

Τώρα με την «Pay After» η διαδικασία που συνήθως ακολουθείται είναι η εξής! Βγάζουν στη φόρα ότι έχουν πληροφορία για ένα ματς. Τονίζουν ότι δεν θέλουν λεφτά από πριν, κάτι που αμέσως-αμέσως μεταφράζεται στο ότι η «ζήτηση» θα είναι πολύ μεγαλύτερη! Χωρίζουν στη συνέχεια σε ομάδες τα άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον, και στέλνουν στη κάθε ομάδα και διαφορετικά σημεία, ευελπιστώντας ότι κάποιο από αυτά θα τους κάτσει!

Δώστε προσοχή και στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο facebook. Ενώ μιλάνε για στημένα 100%, δείχνουν δελτίο το οποίο το έχουν παίξει με λίγα λεφτά και πήραν πολλά! Συνήθως τα παιγμένα δελτία που εμφανίζουν είναι με 50-100 ευρώ. Αν τους ρωτήσεις γιατί ρε «μάστορα» αφού ήταν στημένο, δεν έπαιξες χιλιάρικα πάνω στο σημείο, αλλά μόνο 50 ευρώ, απάντηση που να «στέκει» δεν θα πάρεις!

Ανέφερα πιο πάνω ότι οι τύποι αυτοί, το έχουν σπουδάσει το Marketing. Και οι φωτογραφίες αυτές που ανεβάζουν, δεν είναι τίποτα άλλο από έναν έξυπνο τρόπο προκειμένου να δείξουν στον άφραγκο και απελπισμένο, ότι με 20 ευρώ σε μένα και με 20 ποντάρισμα, αύριο θα έχεις 1000 ευρώ.

Τέλος, να αναφέρω ότι κάποιοι από εσάς μου ζητήσατε να μαζέψουμε όλα τα ονόματα που χρησιμοποιούν αυτοί οι απατεώνες, με σκοπό να φτιάξουμε μια ομάδα στο facebook αλλά και να τους προβάλλουμε μέσα από το site με σκοπό να τη «γλυτώσουν» οι επόμενοι!

Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω τίποτα περισσότερο απ΄ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Δεν με νοιάζει αν θα συλληφθούν ή όχι αυτά τα άτομα. Δε με νοιάζει αν κάποιοι την «πάτησαν» ή θα την «πατήσουν» στο μέλλον. Ας είχαν μυαλό και ας πρόσεχαν…

Στείλτο :

2 σχόλια to “Από το «Πλήρωσε,να σου δώσω στημένο»… στο «Pay After»”

  1. Ο/Η Cristobal Colon λέει:

    Η επιστήμη της απάτης!

  2. Ο/Η pao13thanos λέει:

    φιλε μου (Loxagos Bet) διαβασα το αρθρο σου και μου φάνηκε πολυ ενδιαφερον … στο facebook εχουμε μια ομαδα που ανταλασουμε αποψεις …. θα βαλω αυτο το αρθρο στην ομαδα μου γραφοντας εννοειται το ονομα σου … καθως πρεπει ολο αυτο να εξαλειφθεί tη ομαδα στο facebook θα την δεις στο λινκ που σου εχω … ευχαριστω φιλε μου https://www.facebook.com/groups/294012650776358/