Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ιαπωνία: «Διπλά» με απόδοση και γκολ…

Ιαπωνία: «Διπλά» με απόδοση και γκολ…

japanΣημεία με ρίσκο και γκολ… προσφέρει η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιαπωνίας.

Στις τέσσερις βασικές μας επιλογές θα τοποθετήσουμε τα «διπλά» των Κασίβα και Σεντάι, ενώ θα κινηθούμε με τα γκολ στις αναμετρήσεις Βίσσελ Κόμπε – Γκάμπα Οσάκα και Ναγκόγια – Γιοκοχάμα.

«Παραπαίει» η Σιμίζου, η οποία μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Γκάμπα Οσάκα συμπλήρωσε 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ υπάρχει «γκρίνια» για τις επιλογές του Ιρανού τεχνικού Χόντμπι.

Ευκαιρία της ανώτερης Κασίβα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το Τόκυο, παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Θα υποδεχτεί την… ανεβασμένη Σεντάι (αήττητη 7 αγωνιστικές) χωρίς τον καλύτερό του παίκτη, τον επιθετικό Εντου. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό».

Η Βίσσελ Κόμπε διαθέτει μία από τις παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας, με τους Μαρκίνιος και Πέντρο Τζούνιορ να συνθέτουν ένα αξιόλογο επιθετικό δίδυμο. Φιλοξενεί την Γκάμπα Οσάκα, η οποία σημείωσε 4 Over στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Προβλέπουμε «ανοικτό» παιχνίδι…

Στη Ναγκόγια επικρατεί προβληματισμός για την κάκιστη φετινή πορεία. Προέρχεται από έξι σερί Goal – Goal. Υποδέχεται τη Γιοκοχάμα, που μπορεί να δείχνει βελτιωμένη, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ «μετράει» 4 Over στα 5 τελευταία ματς. Βάσει στατιστικών αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το Goal – Goal.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

178. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΚΑΣΙΒΑ 2 (2,25)
179. ΤΟΚΥΟ – ΣΕΝΤΑΪ 2 (3,45)
180. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ OVER (1,75)
182. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. G/G (1,55)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.