Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Περιζήτητος ο Ετό…

Περιζήτητος ο Ετό…

eto12-12-12Αυτή την καυτή εποχή όλοι ψάχνουν τον Σαμουέλ Ετό. Στα 33 του χρόνια (αν και ο Ζοζέ Μουρίνιο αμφιβάλλει για την ηλικία του) έχει γίνει περιζήτητος στην αγορά.

Τον θέλουν στην Ιταλία (Ιντερ, Ρόμα και Φιορεντίνα), τον θέλουν αγγλικές ομάδες, τον ψάχνουν οι ισπανικές, μέχρι και η μικρή Λεγκανές, που επέτρεψε μετά από έντεκα χρόνια στη Β’ Κατηγορία, ονειρεύεται να τον έχει ξανά στις τάξεις της μετά από δεκαέξι χρόνια.

Ο Καμερουνέζος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στα περίχωρα της Μαδρίτης ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί αισθάνθηκε ανεξάρτητος για πρώτη φορά οικονομικά, εκεί βρήκε τον μάνατζερ, τον πρώτη συμπαίκτη του, Χεσούς Μέσα. Στη Μαδρίτη γνώρισε τον πρώτο έρωτα.

Επειτα μεγάλωσε, άλλαξε ομάδες, δημιούργησε την δική του περιουσία, έγινε περιζήτητος γαμπρός, αλλά ο Καμερουνέζος έχει αδυναμία στις γυναίκες. Οπου πήγε άφησε πίσω του συντρίμμια. Κάπου τα διόρθωσε με την καλή θέληση των δύο πλευρών, αλλού πλήρωσε, αλλού μπήκε στα γρανάζια των δικαστηρίων.

Σε ώριμη ηλικία τον επιθυμούν όλοι. Εκτός από τις ομάδες και το δικαστήριο του Παρισιού, καθώς η πρώην αρραβωνιαστικιά του, ονόματι Ελεν Ναταλί Κοά, συμπατριώτισσα από την Αφρική, τον κατηγορεί για «εκβιασμό, απρέπεια, άσεμνα δημοσιεύματα, απειλές, ψευδορκία» και, το χειρότερο, «εμπόριο σαρκός. Ποιον;

Τον Σαμουέλ Ετό, που δεν ξέρει τι λεφτά έχει. Η είδηση γέμισε με χαρά τα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντ. Ακόμα ένας γνωστός ποδοσφαιριστής βρίσκεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο που περιέχει όλα τα κατάλληλα συστατικά, σεξ, όργια, βια, γυναίκες, χρήμα, εκμετάλλευση.

«Στο Λονδίνο με υποχρέωνε να συμμετέχω σε όργια» κατηγορεί η πρώην καλή του τον Σαμουέλ Ετό. Η εξωγηπεδική ζωή δύσκολα τον αθωώνει, καθώς στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες. Αλλωστε ο Ετό ούτε ο πρώτος είναι ούτε και ο τελευταίος γνωστός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ιστορίες όπου το σεξ ήταν στο επίκεντρο τις υπόθεσης.

Ολοι τους βρήκαν μια διέξοδο, από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τον Μπενζεμά, από τον Ριμπερί μέχρι τον Τζον Τέρι. Οπου χρήμα και δόξα, και μια μήνυση από γυναίκα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΠΑΡΤΑ Π. – ΜΑΛΜΕ Χ2
ΣΛΟΒΑΝ ΜΠ. – ΣΕΡΙΦ 2

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.