Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΙΑΠΩΝΙΑ: «Τριάδα»… χαμηλού ρίσκου

ΙΑΠΩΝΙΑ: «Τριάδα»… χαμηλού ρίσκου

kawasakiΤρεις οι βασικές μας επιλογές στην εκκίνηση του 2ου γύρου. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» της Καβασάκι, στον «άσο» της Ουράβα και στο Over στην αναμέτρηση Γκάμπα Οσάκα – Γιοκοχάμα.

Η Καβασάκι διανύει «καλό φεγγάρι», προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πέρα από το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, το τελευταίο διάστημα είναι βελτιωμένη και στο αμυντικό σκέλος. Αντιμετωπίζει την γειτονική Κασίβα, στην οποία επικρατεί «γκρίνια». Αιτία τα άσχημα αποτελέσματα, ενώ μετά τη φυγή του επιθετικού Τανάκα αντιμετωπίζει «πρόβλημα» στο σκοράρισμα.

Οσον αφορά την Ουράβα, δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή. Η ομάδα του Πέτροβιτς διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια πέτυχε έξι νίκες. Φιλοξενεί τη Βίσσελ Κόμπε, η οποία ταξιδεύει στη Σαϊτάμα με κακή ψυχολογία μετά την «πεντάρα» από την Γκάμπα Οσάκα και χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες (πρώτο σκόρερ και ηγετικό μέσο).

Βάσει στατιστικών αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το Over στην αναμέτρηση Γκάμπα Οσάκα – Γιοκοχάμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η γηπεδούχος Γκάμπα Οσάκα σημείωσε 8 Over στα 10 πιο πρόσφατα επίσημα ματς, ενώ η Γιοκοχάμα σκόραρε και στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

127. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Μ. OVER (1,85)
132. ΚΑΣΙΒΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ 2 (2,10)
134. ΟΥΡΑΒΑ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ 1 (1,50)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.