Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η… μυστική συνταγή της επιτυχίας!

Η… μυστική συνταγή της επιτυχίας!

Waiting-For-Teacher-sexy--girls--schoolgirls--classroom--Schoolies_largeΔιακοπές τέλος! Από σήμερα η στήλη επιστρέφει στη βάση της όπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από το pontarisma.gr θα επιχειρήσει να δουλέψει πάνω στα λάθη της, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό!

Σήμερα πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν, δε θα καθίσω να γράψω τους λόγους γιατί βλέπω όβερ στο Έρεμπρο-Μπρομαποϊκάρνα ή γκολ/γκολ στο Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ! Την αφορμή για το θέμα του άρθρου την άρπαξα από κάποιον Facebookόφιλο, ο οποίος ρωτούσε απεγνωσμένα να του μάθω-αποκαλύψω τη μυστική συνταγή προκειμένου σε βάθος χρόνου να βγει κερδισμένος! Ήθελε, λέει, να γίνει επαγγελματίας!

Η αλήθεια είναι ότι μυστική συνταγή επιτυχίας για το στοίχημα, δεν υπάρχει! Ή αν υπάρχει, εγώ τουλάχιστον δεν τη ξέρω! Έτσι, ποτέ δε θα συμβούλευα κάποιον να γίνει επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος. Κι αυτό γιατί πολλοί προσπάθησαν, ελάχιστοι όμως το πέτυχαν. Οι υπόλοιποι… καταστράφηκαν! Και δε θέλω να είμαι εγώ συνυπεύθυνος για τη δυστυχία τους!

Πολλοί θέλουν να γίνουν “επαγγελματίες” παίκτες του στοιχήματος. Όταν όμως διαπιστώσουν το τί πρέπει να κάνουν, πόσες θυσίες και πόσο χρόνο θα πρέπει να αφιερώσουν, λίγοι προσπαθούν και στο τέλος… ελάχιστοι το πετυχαίνουν!

Επαγγελματίας στοιχηματζής, έλεγε ο μεγάλος Παρασκευάς, είναι να παρατήσεις οτιδήποτε άλλο και να αφοσιωθείς μόνο στο στοίχημα. Από αυτό να ζεις. Να μη μάθεις από βιβλία ή από συμβούλους ερασιτεχνών και άσχετων, αλλά από τις δικές σου εμπειρίες.

Να περπατάς χιλιόμετρα όταν έχεις χάσει τα ναύλα, να αναλύεις τους λόγους και ποτέ να μη φταίει τίποτε άλλο εκτός από τη λανθασμένη σου κρίση. Ούτε διαιτησίες να σου φταίνε, ούτε δοκάρια, ούτε στησίματα. Μόνο η κρίση σου να είναι η διαφορά μεταξύ φτώχειας και πλούτου.

Να μην παίζεις για διασκέδαση, αλλά για κέρδος. Να είσαι συντηρητικός, μόνο να τριπλασιάζεις αυτά που μπορείς να χάσεις σε ένα χρόνο, γιατί καμία τράπεζα δεν σου δίνει 300% τόκο.

Να είσαι πάντα ο ίδιος και ποτέ σου να μην καυχιέσαι για κέρδη, κυρίως μπροστά σε χαμένους, ούτε να ζηλεύεις κερδισμένους αν εσύ τα έχεις χάσει.

Όταν σε ρωτάνε ποιο είναι το επάγγελμά σου να μη λες ”εισοδηματίας” ή ”επενδυτής” από ντροπή, αλλά να ομολογείς ”ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΣ”, κι όταν σε κοιτάνε παράξενα να ΜΗΝ ανάβεις ένα ακριβό πούρο Αβάνας με βαρύ χρυσό αναπτήρα ή να ξύνεις το πιγούνι σου με το δάκτυλο που φοράει δακτυλίδι με μισό κιλό διαμάντι, γιατί ”επαγγελματίας στοιχηματζής” πάνω από όλα σημαίνει ”χαρακτήρας”, δηλαδή ψυχάρα κι αρχίδια.

Τώρα που ξεκινάει η σεζόν πριν δείτε το τι θα παίξετε, καθίστε και αφιερώστε χρόνο πάνω στο πως θα κάνετε παιχνίδι φέτος! Καθίστε και βάλτε στόχους. Στόχους με νούμερα στο χαρτί και όχι στα λόγια! Άλλωστε στόχοι χωρίς νούμερα, είναι απλά ένα «σλόγκαν»!

Οι στόχοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεκριμένοι και μετρίσιμοι. Αόριστες γενικεύσεις και πλαδαρές δηλώσεις δεν αρκούν! Επίσης, οι στόχοι θα πρέπει να είναι δικοί σας και μόνο δικοί σας! Τέλος να θυμάστε, ότι οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικοί, ισορροπημένοι και ευέλικτοι!

Στοιχηματικά… απόψε θα «αγοράσω», τα όβερ στο Έρεμπρο-Μπρομαποϊκάρνα και στο Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ. Με χαλαρό ποντάρισμα εννοείται…
Επικοινωνία
Facebook: Bet With Loxagos
E-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Στείλτο :

11 σχόλια to “Η… μυστική συνταγή της επιτυχίας!”

  1. Ο/Η Δικτυο Συνεργατων λέει:

    Epitelous pali edo o LOXAGOS!!!!!!!!!!! Kali arxi!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο/Η Stoiximatzis λέει:

    Ta pezoume mona apodekta i 2ada loxage???

  3. Ο/Η Loxagos Tips λέει:

    Καλησπέρα. Στον ΟΠΑΠ δεν υπάρχει άλλη επιλογή! Αλλού… μπορείς να κάνεις και διαφορετικό παιχνίδι, όπως για παράδειγμα να παίξεις μόνο το πρώτο (χρονικά) και αν δεις ότι δεν βγαίνει, τριπλασιάζεις το ποντάρισμά σου στο επόμενο. Αν πάλι θες να τα παίξεις από την αρχή μονά αποδεκτά, βρες και ένα δικό σου σημείο, ούτως ώστε παίζοντας και τα τρία (αν φυσικά συμφωνείς στα δικά μου), ακόμα και ένα να χαθεί, η μέρα σου θα κλείσει στο συν! Πάντως εγώ προσωπικά, τα έπαιξα σε δυάδα, όπως είπα με χαλαρό ποντάρισμα….

  4. Ο/Η Loxagos Tips λέει:

    Να σαι καλά φίλε, καλή σεζόν να έχουμε…

  5. Ο/Η Stoiximatzis λέει:

    Ston opa exw stamatisei na pezw edw kai para poli kairo..Ennow gia internetiko pontarisma ennow..diada tha protimisw na pontarw kai o logos einai epeidi vgenei kaluteros sintelestis ap oti ta mona apodekta..logage euxaristw kai gia tis simvoules sou..

  6. Ο/Η Grande λέει:

    Λοχαγε με όλη τη συμπάθεια και δίχως ίχνος υποτίμησης στη δουλειά σου. Θα σας παρακαλέσω να επιστρέψει στην αθρογραφία ο Κολίλας. Ή τέλος πάντων να μας ενημερώσει κάποιος γιατί δεν γράφει. Είναι άσχημο να υπάρχει ένας από τους καλύτερους ειδικούς στην Ελλάδα (για μένα ο top) στη σελίδα σας και να μην ανανεώνεται η στήλη του. Αν του συνέβη κάτι εύχομαι να ‘ναι περαστικό γιατί άνθρωποι είμαστε. Το στοίχημα έρχεται σε 3η και 4η μοίρα.

  7. Ο/Η Giannhs Mystegniotis λέει:

    Καλη αρχή λοχαγε

  8. Ο/Η Loxagos Tips λέει:

    Απευθύνεσαι σε λάθος άνθρωπο φίλε μου…

  9. Ο/Η Hlias Zymatoyras λέει:

    Καλησπέρα!! Ο Σταύρος είχε άδεια… Από αύριο πάλι μαζί μας κανονικά!!!!

  10. Ο/Η Δικτυο Συνεργατων λέει:

    Hlia esena pou tha se diavazoume? Allaxes name sto site? H apla de grafeis?

  11. Ο/Η Hlias Zymatoyras λέει:

    Εμένα πλέον στις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… Αποχώρησα από το… διαδίκτυο!!!