Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Παιδική χαρά» η άμυνα της Κάλμαρ

«Παιδική χαρά» η άμυνα της Κάλμαρ

bbΤα πολλά γκολ στην «Μπάι Αρένα» και το «2-3 γκολ» στο Αγρίνιο, ήταν οι μοναδικές εύστοχες επιλογές χθες, σε μία ημέρα όπου για τη στήλη, στη τελική σούμα το πρόσημο βγήκε αρνητικό!

Γυρνάμε σελίδα και πάμε στα σημερινά. Ξεκινάω με τον άσο της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στη Λίβερπουλ. Οι «πετεινοί» έχουν δείξει μέχρι στιγμής εξαιρετικά δείγματα, μετρώντας 4/4 νίκες σε επίσημα παιχνίδια (πρωτάθλημα-Ευρώπη). Η ομάδα του Ποκετίνο δεν έχει καμία σχέση με πέρσι! Πρεσάρει ψηλά και εμφανίζεται αξιόπιστη επιθετικά έως τώρα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα, ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί προκειμένου να είναι 100% έτοιμοι για το σημερινό ματς. Στα συν για τον Ποκετίνο είναι και η επιστροφή του Σολδάδο, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Την Λίβερπουλ την έχω δει φέτος και στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον αλλά και με τη Σίτι. Τραγική και στα δύο ματς! Πολλά αμυντικά λάθη, ανύπαρκτη μεσαία γραμμή! Πήρε Μπαλοτέλι για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Σουάρες και Μάριο θα είναι από σήμερα διαθέσιμος για τον Ρότζερς.

Εκτός του άσου, μεγάλη τύχη έχει και το όβερ 2.5 γκολ, σημείο το οποίο έρχεται συνεχώς μεταξύ των δύο ομάδων μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από το 2008 μέχρι σήμερα!

Παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και πάρα πολλά γκολ αναμένεται να γίνει στο «Φίλιπς Στάντιον» ανάμεσα στην Αιντχόβεν και τη Φίτεσε. Τα αριθμητικά δεδομένα της συγκεκριμένης αναμέτρησης μας βγάζουν όβερ 3.5 γκολ…

Στο «Γκάμλα Ούλεβι» η Γκέτεμποργκ φιλοξενεί τη Κάλμαρ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Αλσβένσκαν. Ο άσος βρίσκεται σε πτώση, καθώς η Γκέτεμποργκ προέρχεται από δύο νίκες και τρέχει ένα σερί τεσσάρων παιχνιδιών αήττητη, ενώ την ίδια στιγμή η Κάλμαρ δείχνει να μην πατάει καλά στα πόδια της. Εκτός έδρας δε, η ομάδα του Χανς Έκλουντ έχει να κερδίσει από τον Απρίλιο!

Η αμυντική λειτουργία της Κάλμαρ μοιάζει με «παιδική χαρά» και από τη στιγμή που και η Γκέτεμποργκ δεν διαθέτει και τη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, θα επιλέξω το όβερ 2.5 γκολ! Πληρώνει και πολύ καλύτερα από τον άσο!

Το Τζουργκάρντεν-Μάλμε αλλά και γενικότερα τα παιχνίδια των πρωταθλητών της Σουηδίας από εδώ και πέρα, θα αρχίσουν ορισμένοι να τα βλέπουν με άλλο μάτι …λόγω Ολυμπιακού! Να σας θυμίσω πάντως ότι στη Σουηδία, στατιστικά όσες ομάδες προχωρούν στην Ευρώπη, στο εγχώριο πρωτάθλημα «πατώνουν»!
Επικοινωνία
Facebook: Bet With Loxagos
E-mail: loxagosbet@yahoo.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.