Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ με προορισμό τη Γαλλία

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ με προορισμό τη Γαλλία

pont5Τα προκριματικά του Euro 2016 ξεκινούν! Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με πολλές προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Το ταξίδι… αρχίζει και 53 ευρωπαϊκές ομάδες μονομαχούν για 24 εισιτήρια της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί στη Γαλλία. Η διοργάνωση αλλάζει, προκρίνονται πλέον οι 2 πρώτες από κάθε όμιλο και η καλύτερη 3η (20 μαζί με τη Γαλλία). Οι υπόλοιπες 8 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση, θα δώσουν μπαράζ ώστε να προκύψουν 4 νικήτριες.

Η εθνική Ελλάδος, με τον Ρανιέρι πλέον στον πάγκο, βρίσκεται στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τις Ουγγαρία, Ρουμανία, Φινλανδία, Βόρειο Ιρλανδία και Νήσους Φερόες. Στο πρώτο παιχνίδι υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γιώργος Καραϊσκάκης» τη Ρουμανία, την οποία απέκλεισε πριν περίπου 9 μήνες, στα μπαράζ για το Μουντιάλ.

Στους περισσότερους ομίλους υπάρχουν ισχυρά φαβορί που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κατακτήσουν την πρωτιά, όμως για 2η και 3η θέση αναμένεται να γίνει… σφαγή.

«Πανικός» στη Βραζιλία, με αλλαγές τεχνικών (Σάντος, Παλμέιρας, Ατλέτικο Παραναένσε) απειλές για τιμωρίες ομάδων (Κορίνθιανς, Ικάσα) και πάρα πολλές απουσίες διεθνών να στήνουν ένα εκρηκτικό σκηνικό. Δράση υπάρχει και στην Αργεντινή με αμφίρροπες αναμετρήσεις, ενώ Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, οι «μικρές» Αγγλίες και η MLS των ΗΠΑ συνεχίζουν… ακάθεκτες τις αλλεπάλληλες υποχρεώσεις τους.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.