Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Αποστολές εκτός έδρας

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Αποστολές εκτός έδρας

PON_T6_09-09-2014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με πολλές προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Η δράση συνεχίζεται, με τα προκριματικά του Euro να κρύβουν παγίδες. Στραβοπάτησε η Πορτογαλία, ενώ κέρδισαν με την… ψυχή στο στόμα υποδεέστερους αντιπάλους η Γερμανία και η Δανία. Στη μάχη πλέον πέφτουν Ολλανδία και Ιταλία με… αποστολές εκτός έδρας, απέναντι σε Νορβηγία και Τσεχία αντίστοιχα.

Δύσκολο έργο έχει η Κύπρος. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη φιλόδοξη Βοσνία, που σκοπεύει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, μετά την παρουσία στην τελική φάση του Μουντιάλ. Στη μάχη της πρόκρισης βρίσκεται και η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, που υποδέχεται την Πολωνία, στην Κατερίνη. Χρειάζεται μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Στο τεύχος που κυκλοφορεί, για τα διεθνή παιχνίδια θα βρείτε τις προτάσεις του διευθυντή της «ÉQUIPE», Φαμπρίς Ζουχό, αλλά και του προπονητή της ΕΛΛΑΣ Βούπερταλ, Μηνά Χαντζίδη. Επίσης, όπως πάντα, ο Σταύρος Κολίλας βγάζει… λαβράκια και τα παρουσιάζει στη στήλη «Σταυρο-φόρος».

Το στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με πολλά απρόοπτα. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Α’ και Β’ Βραζιλίας με πλούσια ειδησεογραφία (ουδέτερα γήπεδα, ερωτηματικά με διεθνείς, αλλαγές προπονητών).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.