Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Με Σταύρο Κολίλα και άλλες εκπλήξεις!!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: Με Σταύρο Κολίλα και άλλες εκπλήξεις!!

PONT-7

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Δυναμική επιστροφή των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Στην Ισπανία η Ρεάλ ψάχνει εκδίκηση για το χαμένο Σούπερ Καπ από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο.

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση λόγω τιμωρίας ο προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε. Επίσης, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε βάζει… δύσκολα στην Μπαρτσελόνα και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την εκκίνηση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Απάντηση» ψάχνει και η Μάντσεστερ Σίτι από την Αρσεναλ για την απώλεια του Κομιούνιτι Σιλντ.

Σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται και στην Μπουντεσλίγκα.

Αννόβερο και Αμβούργο μονομαχούν στο ντέρμπι του Βορρά, ενώ η Σάλκε δοκιμάζεται στην αφιλόξενη έδρα της Γκλάντμπαχ, όπου απέδρασε νικηφόρο μόνο σε μία από τις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Σούπερ Λίγκα με πλούσιο παρασκήνιο, καυστικά σχόλια για σχέσεις ομάδων, διαιτησία, ενώ ξεχωρίζει και η έμπειρη ματιά του Αντώνη Κατσαρού.

Διαβάστε στις στήλες:

– «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα

– «Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

– «HOT underDOGS», «Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»

– «Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

… και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.