Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Νέο αμόρε για τον «Τσόλο»

Νέο αμόρε για τον «Τσόλο»

simeone_amoreΗ Μάρτα ξεχάστηκε, αλλά ορισμένοι θεωρούν ακόμα ότι θα πάρει χρόνο να βρεθεί κάποια να την αντικαταστήσει στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης».

«Εχουμε δει καλύτερες» αντιδρούν οι απαιτητικοί οπαδοί, από τη Σκλερανίκοβα μέχρι τη γυναίκα του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Αν έχουν την τύχη να δούνε από κοντά το νέο αίσθημα του Ντιέγο Σιμεόνε, ίσως αλλάξουν γνώμη.

Εδώ και τέσσερις μήνες πλάι στον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης κυκλοφορεί η Κάρλα Περέιρα, 27 ετών, μοντέλο, με πλούσιο παρελθόν στα κουτσομπολίστικα φύλλα. «Οταν ήμουν 16 ετών, είδα 23 φορές τον “Τιτανικό”, και μέχρι τη δωδέκατη φορά έκλαιγα σαν μωρό» δήλωνε η Κάρλα όταν κατάφερε να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.

Στα 17 της έφυγε από την Αργεντινή και βρέθηκε στο Μιλάνο, περνώντας αμέτρητες ώρες στις πασαρέλες. Γνώρισε αρκετούς όμορφους άνδρες της ηλικίας της, όμως η Κάρλα έχει αδυναμία στους ώριμους.

Η σχέση με τον Αντόνιο ντε λα Ρούα, τον επί 11 χρόνια «γκόμενο» της Σακίρα, την άνοιξε τον δρόμο για τα μεγάλα σαλόνια. Αν και η σχέση της δεν επισημοποιήθηκε ποτέ, η Κάρλα συνέχισε να προτιμά τους κοινωνικά δυνατούς και ώριμους. Ηρθε η σειρά του Ισπανού βουλευτή Αλεχάνδρο Μπαγιστρέρο, κατά 18 χρόνια μεγαλύτερού της.

Ο απότομος χωρισμός την έριξε στα χέρια του γνωστού χορευτή Χοακίμ Κορτές. «Είπα να απέχω για ένα διάστημα» εξηγούσε η Κάρλα όταν τη ρωτούσαν για την προσωπική της ζωή.

Η μοναξιά δεν κράτησε πολύ, καθώς οι ώριμοι και χωρισμένοι προκαλούν τη λίμπιντο. Εδώ και έναν μήνα η Κάρλα εμφανίζεται στους αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης ως επίσημη «ερωμένη» του «Τσόλο» Σιμεόνε, χωρισμένου από το 2012 με τη μητέρα των τριών παιδιών, Καρολίνα Μπαλντίνι.

Αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η κρυφή σχέση του Σιμεόνε με το 21χρονο μοντέλο Τζουλιέτα Εσπίνα, ενώ στη συνέχεια η Μπαλντίνι τον κεράτωσε με το ξανθό ομορφόπαιδο Φαμπιάν Ορλόφσκι.

«Ομορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος» θα έλεγαν οι πουριτανοί, όμως δεν έχουν κατανοήσει ότι στη Λατινική Αμερική οι γυναίκες ζουν τη ζωή τους χωρίς τύψεις.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
104 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΖΕΝΙΤ Over
137 ΤΡΑΝΜΙΡ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ 2
145 ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΝΤΟΒΕΡ 2

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.