Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Θα ήμουν γ…ώ τους παίκτες αν δεν…»

«Θα ήμουν γ…ώ τους παίκτες αν δεν…»

maradona3Η απορία «what if?», κοινώς «τι θα γινόταν αν;» είναι αγαπημένο «παιχνίδι» του αμερικανικού Τύπου. Βεβαίως, είναι και ερώτημα για πολλές υποθέσεις του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε πολλές απορίες να εκκρεμούν με την αμφιλεγόμενη καριέρα του, αλλά αποφάσισε ο ίδιος να δώσει μόνος του μια απάντηση. Ο παλαίμαχος θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και, κατά πολλούς, κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο TycSports, ως καλεσμένος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή των Σπερς και Ολυμπιακού, Φαμπρίτσιο Ομπέρτο.

Η συνέντευξη του «Ντιεγκίτο» θα μεταδοθεί τον Οκτώβριο, όμως το κανάλι άφησε να «διαρρεύσει» ένα μέρος της, στο οποίο ο Μαραντόνα τόνισε ότι «θα ήμουν και γ…ώ τους ποδοσφαιριστές αν δεν έπαιρνα ναρκωτικά!».

Εξηγώντας ότι «είμαι 53 ετών, και θα πάω μέχρι τα 78, γιατί η ζωή μου δεν ήταν φυσιολογική. Πολλοί απορούν ότι είμαι στα 53 μου, όμως εγώ έζησα σχεδόν… 80 με όλα αυτά που έπρεπε να περάσω. Η ζωή μου δεν ήταν φυσιολογική».

Στη συνέχεια, ο Μαραντόνα επισήμανε πως, «όταν αποχώρησα από την εθνική, ήμουν πληγωμένος. Ηθελα να συνεχίσω, αλλά δεν το έκανα, και σήμερα θα επέστρεφα, γιατί οι φίλοι μου είναι φίλοι μου. Είναι ψέμα ότι έχουμε αίμα κόκκινο… Εχουμε αίμα χρώματος αλμπισελέστε!».

Καταλήγοντας τόνισε ότι στο φετινό Μουντιάλ «δεν είχαμε αυτοπεποίθηση για τον τίτλο».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.