Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ευκαιρία της Λανούς για «διπλό»

Ευκαιρία της Λανούς για «διπλό»

69-regueiro-lanusΠόσο μπορεί να επηρεάσουν μια ομάδα δύο αποχωρήσεις βασικών αμυντικών;

Ανάλογα με την περίπτωση, και, φυσικά, πολλά εξαρτώνται από το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες. Ο λόγος για τη Λανούς, η οποία άλλαξε τους δύο βασικούς στόπερ και μετά την κατάκτηση του Σουνταμερικάνα εμφανίζεται (στο πρωτάθλημα)… αγνώριστη. Μπορεί να απέχει μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή, ωστόσο είναι ασταθής, και, όσες φορές έχει κερδίσει, το έκανε με… ζόρια.

Ο Γκιγέρμο Μπάρος Σελότο είδε πριν από περίπου τρεις μήνες να αποχωρούν οι Ισκιέρδος, Γκολτς, αμφότεροι ηγετικές μορφές της άμυνας, και, για να καλύψει τα κενά τους…, έφερε στο Νότιο Μπουένος Αϊρες τους Μπραγκιέρι και Γκόμες. Οι τελευταίοι δύο δεν «έδεσαν» ακόμη, θέλουν χρόνο, και επειδή η «Γκρανάτε» ήταν – πέρσι- μια καλοδουλεμένη μηχανή, φέτος φαίνεται η διαφορά, με δύο γρανάζια να μη δουλεύουν στην… εντέλεια.

Παρά τις δυσκολίες στα τελευταία τρία παιχνίδια η Λανούς μάζεψε 7 βαθμούς, στο τελευταίο κέρδισε τη «μισητή» αντίπαλο Μπάνφιλντ, και σήμερα στο Κίλμες «ψάχνει» με μανία το «διπλό» για να μείνει σε τροχιά τίτλου. Οι συνθήκες ευνοούν την «γκρανάτε», καθώς στους γηπεδούχους «ζυθοποιούς» τα συναισθήματα των οπαδών για τον προπονητή Κουατρότσι αλλάζουν ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Ηττα η Κίλμες, υπό αμφισβήτηση ο τεχνικός, αν κερδίσει η ομάδα, «όλα ωραία και… καλά» (στο προηγούμενο ματς έχασε 5-3 από την Ιντεπεντιέντε, με καλή εμφάνιση). Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Κίλμες στο σημερινό παιχνίδι δεν είναι τόσο η… γκρίνια του κόσμου για την πορεία της ομάδας στο «Τορνέο Τρανσισιόν» αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Στο «μικρό» ρόστερ δεν υπάρχουν λύσεις για να καλύπτονται τα κενά όταν προκύπτουν απουσίες. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι αμυντικοί Κάρλι, Μαρτίνες, στα «πιτς» και ο καλύτερος μεσοεπιθετικός Σαρμιέντο (3 γκολ σε 6 συμμετοχές)… Να η ευκαιρία, λοιπόν, για τη Λανούς να πετύχει τη δεύτερη φετινή της εκτός έδρας νίκη και να παραμείνει στον… προθάλαμο του «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
102 ΑΑΛΕΝ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ OVER 1,90
129 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΕΒΙΑΝ OVER 1,75
138 ΚΙΛΜΕΣ – ΛΑΝΟΥΣ 2 2,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.