Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Όβερ στο «Βίλλα Παρκ»

Όβερ στο «Βίλλα Παρκ»

0,,10265~13074299,00Πριν ξεκινήσει η φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τα προγνωστικά όλων, «έλεγαν» πως η Άστον Βίλλα θα είναι στο γκρουπάκι των ομάδων που θα δώσουν μάχη προκειμένου να κρατηθούν στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Οι «χωριάτες» όμως μέχρι στιγμής διαψεύδουν τους πάντες! Η 5η αγωνιστική, βρίσκει την Άστον Βίλλα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία έως τώρα. Τελευταίο της «θύμα», η Λίβερπουλ όπου η ομάδα του Λάμπερτ έφυγε με το διπλό μέσα από το Άνφιλντ.

Σήμερα αγωνίζεται με την Άρσεναλ και ακολουθούν με τη σειρά Τσέλσι (εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (εντός) και Έβερτον (εκτός). Η Άστον Βίλλα θα μπει με καλή ψυχολογία σ’αυτή τη σειρά των δύσκολων παιχνιδιών και το σημαντικότερο …χωρίς να έχει βαθμολογικό άγχος.

Η Άρσεναλ ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ κουβαλώντας πάνω της άλλη μία άσχημη εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε και με ήττα (σ.σ Ντόρτμουντ-Άρσεναλ 2-0). Το θετικό για τον Βενγκέρ είναι ότι το «Βίλλα Παρκ» αποδεικνύεται παραδοσιακά φιλόξενο στους «κανονιέρηδες», αφού τη τελευταία φορά που ηττήθηκαν εκεί ήταν το 1998!

Για τους «συνομοσιολόγους» και τότε, η Άστον Βίλλα είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και μάλιστα είχε 10 βαθμούς, όσους δηλαδή και τώρα! Στοιχηματικά θεωρώ ότι το «διπλό» ειδικά σε τέτοια τιμή, αξίζει μόνο για κόντρα παιχνίδι! Απ’ τη μία έχουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και από την άλλη μία ομάδα κουρασμένη (σ.σ. έρχεται από παιχνίδι στη Γερμανία) και που ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της. Τι άλλο θέλουμε για να πάμε με το 1Χ;

Εναλλακτικό παιχνίδι μπορεί να γίνει και με στοιχήματα σε γκολ. Προσωπικά αυτή θα είναι, η βασική μου επιλογή. Τα εφτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας, πλήρωσαν στο όβερ 2.5. Πέρα από την προϊστορία, στο ενδεχόμενο να δούμε πολλά τέρματα σήμερα στο «Βίλλα Παρκ» θα βοηθήσει πολύ και η μέχρι τώρα συνολική αγωνιστική συμπεριφορά της Άρσεναλ! Με αυτά τα δεδομένα, θεωρώ τη τιμή του όβερ….εξαιρετική!

ΥΓ 1. Για στοιχήματα της τελευταίας στιγμής, live bet και πολύ στοιχηματική κουβέντα… γίνετε μέλη στο γκρουπάκι της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.