Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Όβερ στη Βρέμη…

Όβερ στη Βρέμη…

bre_hof_point_galvez_628Πήραμε πίσω το «αίμα» μας χθες! 4/4 «έγραψε» η στήλη με αποτέλεσμα όχι μόνο να καλυφθεί η χασούρα της Κυριακής, αλλά να βγει και καλό απόθεμα για μεσοβδόμαδο παιχνίδι!

Θυμίζω… «πέρασε» η ισοπαλία στο Αντβίταμπεργκ-Νόρκεπινγκ η οποία είχε δοθεί εδώ στο pontarisma.gr το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας σημειώθηκαν άλλες τρεις στοιχηματικές νίκες με σημεία τα οποίο αναρτήθηκαν στο γκρουπάκι της στήλης στο facebook.

Διάβασα χθες στο site γνωστής στοιχηματικής εφημερίδας, previews του σουηδικού αγώνα και πραγματικά έβαλα τα γέλια! Ντέρμπι μίσους με έντονη αντιπαλότητα έγραφε ο «φωστήρας»! Καλά κρασιά…

Από εδώ διαβάσατε χθες ότι οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τα πολλά φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα! Τώρα τα υπόλοιπα είναι… για να έχουμε να λέμε ότι κάτι είπαμε!

Από το σημερινό πλούσιο μενού αγώνων, έχω σημαδέψει μέχρι στιγμής το όβερ 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Βέρντερ Β. με τη Σάλκε! Και το έβαλα στο στόχαστρο γιατί προσωπικά, αναλύοντας τα δεδομένα των δύο ομάδων, περίμενα να δω τη τιμή του όβερ στο 1.40!

Η απόδοση που προσφέρουν οι Μπουκ αγγίζει το 1.60 και σύμφωνα με την αγωνιστική συμπεριφορά που έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, τη θεωρώ value και θα «επενδύσω» πάνω της…
ΥΓ 1. Για στοιχήματα της τελευταίας στιγμής, live bet και πολύ στοιχηματική κουβέντα… γίνετε μέλη στο γκρουπάκι της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.