Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

PON_T12_30-09-2014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Ξεκινά η 2η αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Οι τρεις ισχυροί της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν κρίσιμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το στραβοπάτημα στο Περιστέρι και την ήττα από τον Ατρόμητο, αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο Σουηδίας, Μάλμε. Με θετικό αποτέλεσμα ισχυροποιούν τις πιθανότητες πρόκρισης, μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί της Ατλέτικο.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκινγκάμπ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός, μετά την απώλεια βαθμών στη Λεωφόρο από την Ντιναμό Μόσχας, ανέκαμψε με δύο θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και φιλοξενείται στην έδρα της σχετικά άπειρης στην Ευρώπη, Εστορίλ.

Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να δώσει ουσία στην ισοπαλία που απέσπασε από την Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα, κερδίζοντας την Παρτιζάν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου παραμένει αήττητος σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ.

Μονομαχίες που υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι – Ρόμα, ενώ χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τα παιχνίδια σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ προτείνουν οι Μηνάς Χαντζίδης (προπονητής ΕΛΑΣ Βούπερταλ), Γιώργος Γκαλίτσιος (παίκτης Λόκερεν, πρώην Ολυμπιακού), Βαγγέλης Κρύος (τεχνικός διευθυντής υποδομών Θέουτα), ο διευθυντής της «Équipe», Φαμπρίς Ζουχό και ο αρχισυντάκτης της «A’ Bola», Ζοάο Πιμ Πιμ.

Διαβάστε και στις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα
«Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«HOT underDOGS», «Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»
«Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει… ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.