Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΕΝΤΑΣΗ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΕΝΤΑΣΗ

PON_T13_03-10-2014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις γεμάτες ένταση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Στην Πρέμιερ Λιγκ δεσπόζει το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Τσέλσι και της Αρσεναλ. Αμφότερες δεν έχουν ηττηθεί ακόμα στο πρωτάθλημα με τους «Μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο να έχουν καλύτερο ρεκόρ και να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Στην πρώτη κατηγορία Ιταλίας το εντυπωσιακό σερί των 21 εντός έδρας νικών της Γιουβέντους (στο πρωτάθλημα) δοκιμάζεται από τη φιλόδοξη Ρόμα. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει… άψογα με 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη μεταξύ τους σύγκρουση.

Ξεσηκωμός στο Μπουένος Αϊρες για το Ρίβερ-Μπόκα. Υπάρχει ισχυρό φαβορί, είναι οι γηπεδούχοι που δεν έχουν ηττηθεί έπειτα από 9 αγωνιστικές. Η Μπόκα, με τον… Ροδόλφο Αρουαμπαρένα στον πάγκο, είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και θα παραταχθεί με στόχο να διαψεύσει τα προγνωστικά στο superclasico.

Διαβάστε και στις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα
«Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Ο DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«HOT underDOGS», «Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ»
«Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει… ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.