Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ «ΜΑΡΑΚΑΝΑ»

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ «ΜΑΡΑΚΑΝΑ»

PON_T14_07-10-2014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις δύο αναμετρήσεις που διεξάγονται στο «Μαρακανά».

Σε «κρίση» βρίσκεται η Μποταφόγκο, αποδεσμεύτηκαν τέσσερις παίκτες, οι τρεις από τους οποίους θεωρούνται βασικοί. Υποδέχεται την Παλμέιρας, που έχει να κερδίσει εκτός έδρας από το Μάιο.

Ενα 24ωρο αργότερα η Φλουμινένσε φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία πρόσφατα τερμάτισε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Πολλές απουσίες διεθνών παικτών ταράζουν τα νερά και «δίνουν» επιλογές για ποντάρισμα.

Ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Euro 2016, με Ισπανία και Ελβετία να δοκιμάζονται εκτός έδρας, σε Σλοβακία και Σλοβενία αντίστοιχα.

Αγώνα δρόμου δίνουν στο επιτελείο της Σουηδίας προκειμένου να αγωνιστεί ο ηγέτης Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο.

Αγωνιστική δράση υπάρχει και στην Αγγλία με Λιγκ Τρόφι και Κόνφερενς να προσφέρουν, ως συνήθως, δελεαστικές επιλογές με μεγάλες αποδόσεις.

Στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ»
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει… ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.