Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

PON_T15_10-10-2014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον τα προκριματικά του Euro 2016. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία, στην πρεμιέρα, η Ελλάδα επιζητεί ανάκαμψη με νίκη, στη Φινλανδία, όπου δεν έχει επικρατήσει ποτέ (3 ήττες, 2 ισοπαλίες).

Η Γερμανία θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα (πιο πρόσφατο αυτό του Οζίλ) απέναντι στην Πολωνία, ενώ από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν τα Τουρκία-Τσεχία, Ρουμανία-Ουγγαρία και η βαλκανική μάχη Βουλγαρία-Κροατία. Κύπρος, Ισλανδία και Αλβανία καλούνται να διαχειριστούν τα θετικά αποτελέσματα που απέσπασαν στην πρεμιέρα.

Βραζιλία και Αργεντινή κοντράρονται σε φιλικό στην Κίνα, με τους Νεϊμάρ και Μέσι να είναι στην αποστολή. Ντεμπούτο κάνει ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πορτογαλίας(στις 13/10 βγαίνει η απόφαση του CAS για την τιµωρία του), στο φιλικό τεστ με τη Γαλλία, στο Παρίσι.

Τα πλέι οφ του Euro U21 και τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής συμπληρώνουν το παζλ των διεθνών αναμετρήσεων. Δράση υπάρχει στη Λατινική Αμερική, με πλήρη αγωνιστική σε Βραζιλία και Αργεντινή, όπου οι ομάδες παίζουν ασταμάτητα. Επίσης, οι ελλείψεις των διεθνών στην MLS (ΗΠΑ) «βγάζουν» σημεία.

Ξεκινά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ το πρόγραμμα «συμπληρώνεται» με μικρές κατηγορίες Αγγλίας (Α’, Β’, Κόνφερενς), Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Σκωτία και Ιρλανδία.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ»,
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει… ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.