Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ερωτικό σκάνδαλο με τον πολυγαμικό Τιοτέ

Ερωτικό σκάνδαλο με τον πολυγαμικό Τιοτέ

tioteΟ Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε πίστευε πως «δεν είναι η έλλειψη της αγάπης, αλλά η έλλειψη της φιλίας που προκαλεί δυστυχισμένους γάμους». Για τον Σεΐκ Τιοτέ, αν ποτέ θεωρούσε ότι αυτό ισχύει για την πολυτάραχη έγγαμη ζωή του, θα σήμαινε πως ο ίδιος αναζητά… περισσότερους φίλους.

Ο μέσος της Νιούκαστλ από την Ακτή Ελεφαντοστού, άλλωστε, δεν έχει να σκεφτεί μόνο για μία σύζυγο. Αλλά για δύο επίσημες συντρόφους και μία ερωμένη! Ο 28χρονος Τιοτέ, πρώην παίκτης των Αντερλεχτ στο Βέλγιο, Ρόντα και Τβέντε στην Ολλανδία, δεν έχει κρύψει εδώ και καιρό πως αρχίζει και νιώθει πλήξη στο Νιούκαστλ, στο οποίο ζει και παίζει από το 2010.

Φιλοδοξώντας σε μία μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα της Πρέμιερσιπ (με φήμες για ενδιαφέρον της Αρσεναλ), έστω κι αν κερδίζει περίπου 56.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πόσο μονότονα θα αισθάνεται στο σπίτι του, καθώς έχει δύο συζύγους, αλλά και έναν πρώην («παράνομο») δεσμό, από τον οποίο έγινε πατέρας!

Ο Τιοτέ εκμεταλλεύεται τον μουσουλμανικό νόμο, που του επιτρέπει να έχει έως και… τέσσερις γυναίκες, και, μετά τον γάμο του με τη Μάνταχ, με την οποία μένει μαζί με τα δύο παιδιά τους σε μία έπαυλη αξίας 2.000.000 ευρώ στο Πόντελαντ, λίγο έξω από το Νιούκαστλ, παντρεύτηκε ξανά τον περασμένο μήνα. Αποφασίζοντας να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός στο Αμπιτζάν, τη μεγαλύτερη πόλη της πατρίδας του, με τη Λετίσια Ντουκρού! Η είδηση έκανε κάποια χέρια να ξύσουν με απορία κάποια κεφάλια, αλλά ο Ζαν Μουσαμπά, ατζέντης του παίκτη, εξήγησε πως «αυτό είναι κάτι συνηθισμένο για τους μουσουλμάνους».

Η αγγλική εφημερίδα «The Sun», όμως, δεν περιορίστηκε στους θρησκευτικούς τύπους και «έσκαψε» το θέμα, αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο. Ο Τιοτέ διατηρούσε για χρόνια εξωσυζυγικό δεσμό με την 33χρονη Νίκι Εμποφού από τη Ζιμπάμπουε, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο ενός έτους! Η τελευταία, όμως, έγινε έξαλλη όταν πληροφορήθηκε τον δεύτερο γάμο του μέσου της Νιούκαστλ, βγάζοντας στη φόρα τα «άπλυτά» του.

Και λέγοντας πως «μου είχε υποσχεθεί ότι θα με παντρευτεί. Ημουν άνετη με το θέμα της πολυγαμίας, όταν ο ίδιος το εξήγησε στη μητέρα μου, την οποία συνάντησε. Αλλά τώρα κατάλαβα πως απλώς με χρησιμοποίησε, και διαπίστωσα πως ο Σεΐκ είναι ένα γουρούνι! Επικαλείται την κουλτούρα της χώρας του για να καλοπερνά».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.