Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Αρσεναλ: Ατυχία ή κάτι άλλο;

Αρσεναλ: Ατυχία ή κάτι άλλο;

wenger8-2-14Μέχρι τον Ιούνιο, τα επίσημα στοιχεία ενημέρωναν το τεχνικό τιμ της Αρσεναλ ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν 745 τραυματισμοί παικτών του επαγγελματικού ρόστερ. Περίπου 10% περισσότερα από κάθε άλλη μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι τραυματισμοί σημαντικών η μη παικτών της Αρσεναλ, ήταν πρόβλημα που παρατηρείται την πρόσληψη του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος συμπλήρωσε στις 1 Οκτωβρίου 18 συναπτά χρόνια στο πάγκο.

“Είναι αλήθεια ότι ο Βενγκέρ έκανε επανάσταση στη λειτουργία των ομάδων της Πρέμιερ, όμως πέρασαν πολλά χρόνια από την όμορφη εποχή. Δυστυχώς ένα άτομο μια φορά κάνει επανάσταση, καθώς ο χρόνος και τα γεγονότα κυλούν πολύ γρήγορα” – παρατήρησε ο Ολλανδός γυμναστής, Ραιμόντ Φερχέιεν, πρώην Αρσεναλ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ζενίτ, Εθνικές Νότιας Κορέας και Ρωσίας.

Η βασική δικαιολογία υπέρμετρων τραυματισμών αφορούσε την συμμετοχή των περισσοτέρων παικτών σε όλες τις διοργανώσεις, εγχώριες και μη. Οι διεθνής παίκτης είχαν στα πόδια τους γύρο στα 50 παιχνίδια τη σεζόν, αριθμός που αύξησε τα προβλήματα. Το πρόβλημα έπρεπε να αντιμετωπιστεί και η λύση, σύμφωνα με την Αρσεναλ, ήταν ο Σαντ Φορσάιθ”. Πράγματι, ο “μάγος” των γυμναστών ανέλαβε την ομάδα με τη λήξη του Μουντιάλ.

Τον Φορσάιθ είχε προσλάβει το 2004 στην Εθνική Γερμανίας ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Οι μέθοδοι του “μάγου” όπως τον αποκαλούν, βοήθησε την Εθνική Γερμανίας να φθάσει στο τέλος κάθε τελικής φάσης Μουντιάλ και Euro.

Καμία άλλη εθνική στον κόσμο δεν έδωσε όλους τους επιτρεπτούς αγώνες. Ο Φορσάιθ ήρθε, η λίστα μεγάλωσε. Πριν η ομάδα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες όπου σήμερα αντιμετωπίζει την Αντερλεχτ, έγινε γνωστή η απουσία του τερματοφύλακα, Νταβίντ Οσπίνα.

Η τιμωρία του βασικού Σζέζνι συν ο τραυματισμός του Οσπίνα, υποχρεώνει τον Βενγκέρ να χρησιμοποιήσει τον 22χρονος, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Κολομβιανός κίπερ ήταν ο 10ος παίκτης που τραυματίζεται από την αρχή της σεζόν. Ντεμπισί, Γουόλκοτ, Αρτέτα, Οζίλ, Ράμσεϊ, Γναμπρί, Ντιαμπί, Σανογκό, Κοσιελνί, Ζιρού. Ατυχία ή συμβαίνει κάτι άλλο.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
174 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ Μ. 1 3,75
173 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΖΕΝΙΤ 2 3,85
175 ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 2,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.