Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα «λαβράκια» που πιάσαμε

Τα «λαβράκια» που πιάσαμε

gatuzoΗ Νίκη Βόλου απέκλεισε πέρυσι τον Πανθρακικό από το Κύπελλο, έχοντας στον πάγκο τον Τζαναβάρα, ο οποίος επέστρεψε και ντεμπουτάρει στον πάγκο των Βολιωτών. Η διακοπή τον βοήθησε. Γιατί να μην κάνει τη «ζημιά»; Εξάλλου, οι Ακρίτες έχουν να κερδίσουν σχεδόν ένα χρόνο μακριά από τη βάση τους, από τις 20 Οκτωβρίου του 2013 και το 2-1 επί
του Παναθηναϊκού.

Η αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι μάχη και η επικράτηση των παικτών του Αναστασίου πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι γνωρίζοντες σφυρίζουν αδιάφορα κοιτώντας προς την ισοπαλία, την ώρα που στο Κορωπί κρατούν μάτια και αυτιά «ορθάνοιχτα» για να ακούνε όσα θεωρούν ότι τους ετοιμάζουν κάποιοι. Πλάκα θα έχει να προκύψει νέα γκέλα από τον ΟΦΗ ο οποίος μέτρησε τρία στο «Καραϊσκάκης», τέσσερα στην Τούμπα, αλλά νίκησε τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ».

Το παιχνίδι της χρονιάς λένε στην Τούμπα πως είναι αυτό με τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ξεκάθαρα τις δυνατότητές του και αυτό το ματς θα το πάρει ό,τι και να γίνει. Δεν τους φοβίζει η νίκη των Περιστεριωτών επί του Ολυμπιακού, καθώς όπως υποστηρίζουν, αυτή, δεν ήταν προϊόν κάποιας σπουδαίας εμφάνισης των παικτών του Ατρομήτου, αλλά προήλθε εξαιτίας της κακής εμφάνισης των «ερυθρολεύκων».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.