Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΣΕ 2 ΤΑΜΠΛΟ

PON_T22_04-11-2014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Η 4η αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ είναι μια άτυπη… ρεβάνς μεταξύ των ομάδων που μονομάχησαν στην 3η. Ο Ολυμπιακός καλείται να σταθεί στην έδρα της Γιουβέντους, η οποία παραμένει αήττητη σε αυτή, από το 2013. Παίζει για δύο αποτελέσματα και αν τα καταφέρει αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ατλέτικο ταξιδεύει… πάνοπλη στο Μάλμε.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Παναθηναϊκός, αφού μόνο με νίκη επί της Αϊντχόφεν διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Θετική η «ευρωπαϊκή» επιστροφή του επιθετικού Μπεργκ. Χωρίς τους πολύτιμους δημιουργικά Ρατς και Μακ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Φιορεντίνα. Εχει αρνητική παράδοση σε ιταλικό έδαφος (0-1-4).

Αήττητος στο «κάστρο» του είναι ο Αστέρας Τρίπολης, στην Ευρώπη. Με αναπτερωμένο το ηθικό από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό καλείται να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Τότεναμ. Από το υπόλοιπο στοιχηματικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ και τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα.

Στο μπάσκετ, το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, για την Ευρωλίγκα.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ» με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει… ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.