Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ

pontarisma11112014Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με προτάσεις 40 ανταποκριτών από όλο τον κόσμο, που σας στέλνουν ταμείο.

Την πρώτη κούπα της σεζόν διεκδικούν Ατλέτικο Μινέιρο και Κρουζέιρο, στον τελικό Κυπέλλου Βραζιλίας. Συμπολίτισσες, «αιώνιες» αντίπαλοι για την πρωτοκαθεδρία στο Μπέλο Οριζόντε, έχουν κόντρα που κρατά από το 1921. Το τρόπαιο θα κριθεί σε δύο παιχνίδια, με το πρώτο να διεξάγεται στο «Ιντεπεντένσια», της Ατλέτικο Μινέιρο.

Αργεντινή και Κροατία κοντράρονται σε φιλικό στο Λονδίνο. Στην αποστολή της «αλμπισελέστε» είναι ο Μέσι, ενώ επανέρχεται μετά από 3,5 χρόνια ο Τέβες. Ο προπονητής της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, αναμένεται να ξεκουράσει τους πολυτιμότερους παίκτες του, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Ιταλία.

Μόνο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάλεσε ο εκλέκτορας της «σελεσάο», Κάρλος Ντούνγκα, για το φιλικό με την Τουρκία, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ έχουν ήδη συμπεριληφθεί οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro. Διαβάστε το θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 6-7), όπου αναλύει κάθε όμιλο και παρουσιάζει τις προτάσεις του.

Η κούρσα του τίτλου καλά κρατεί στην Αργεντινή με Ρίβερ και Λανούς να δίνουν κρίσιμες αναμετρήσεις. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Κόνφερενς και Λιγκ Τρόφι συμπληρώνουν το στοιχηματικό πρόγραμμα.

Στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα (Παρασκευή). Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Μπουντούτσνοστ, για το Γιούροκαπ.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» όπου η ελληνική Dream Team σας στέλνει… ταμείο με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.