Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Φιλικές «μάχες»

Φιλικές «μάχες»

greeceΑρκετές επιλογές στο σημερινό κουπόνι, όπου κυριαρχούν οι φιλικές «μάχες« των εθνικών ομάδων. Στα Χανιά, η Ελλάδα φιλοξενεί τη Σερβία, μετά το «κάζο» με τα Νησιά Φερόε, που προκάλεσε το διαζύγιο με τον τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Φιλική «μάχη» το Ελλάδα – Σερβία, με υπηρεσιακούς τεχνικούς και οι δύο ομάδες. Στην Εθνική μας ομάδα θα καθίσει στον πάγκο ο Κώστας Τσάνας, ενώ η Σερβία θα πορευτεί με τον Σούρσιτς, μετά την απομάκρυνση του Αντβοκατ.

Στην Ισπανία τραυματίες είναι οι μέσοι Φάμπρεγκας, Νταβίντ Σίλβα, Ινιέστα, Τσάβι Μαρτίνεθ και οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα, Νεγρέδο.

Η Γερμανία θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα, Νόιερ και τον αμυντικό Μποάτεγκ, ενώ δεν κλήθηκαν επίσης οι χαφ Ρόις και Σβαϊνστάιγκερ.

Η φιλική αναμέτρηση, Πορτογαλία – Αργεντινή, θα διεξαχθεί στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο «Ολντ Τράφορντ» του Μάντσεστερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Επιλεκτικό το παιχνίδι μας σήμερα,απλά για τη…χαρά της συμμετοχής, αφού το πρόγραμμα δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Στην Β΄ Βραζιλίας η βάση μας με το διπλό της Αμέρικα Μινέιρο που κάνει όνειρα ανόδου και έχει σύμμαχο τη φόρμα (μόλις 1 ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια).Από δύο σερί ήττες προέρχεται η αντίπαλος της Λουβερντένσε (4 ήττες στα 5 τελευταία ματς).Δυνατή ομάδα η Χιλή, λόγω του φιλικού χαρακτήρα του ματς πάμε στα 2-3 γκολ, όπως και στο Γαλλία- Σουηδία.

122 ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ 2-3 G 1,80
127 ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ Μ. 2 2,25
131 ΧΙΛΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2-3 G 1,80

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.