Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε λάτιν ρυθμούς

Σε λάτιν ρυθμούς

corinthians-renato-augusto-mascara-640x480-fotoarenaΕντονο είναι το λάτιν στοιχείο στο σημερινό κουπόνι, με πλήρη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ατλέτικο Νασιονάλ – Σάο Πάολο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται με «μάχες» από την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Κόπα Αφρικα.

Στην Κρισιούμα, οι οπαδοί «ξέσπασαν» μετά την 6η σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Θα υποδεχτεί την Μπαΐα με προβλήματα. Τιμωρημένοι είναι οι επιθετικοί Λούκα (17 συμμ./3 γκολ), Μαουρίνιο (11 συμμ.) και ο μέσος Μαρτίνες (11 συμμ.).

Το Γκοϊάς – Κορίνθιανς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Ολίμπικο ντο Παρά» (απέχει 1.982 από την Γκοϊανία), ενώ η Παλμέιρας θα εγκαινιάσει το νεόκτιστο γήπεδό της στο ματς με την Σπορτ Ρεσίφε.

Χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες η Κοριτίμπα. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Αλμέιντα (28 συμμ./2 γκολ) και ο μέσος Ροσίνει (12 συμμ.).

Στην Λατινική Αμερική στρέφεται σήμερα η στήλη σε ένα πολυεθνικό κουπόνι, αφήνοντας εκτός «παιχνιδιού» τα ματς για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα. Ρεβάνς του πρόσφατου 2-2 το Παλεστίνο – Αουντάξ Ιταλιάνο, περιμένουμε και πάλι γκολ από τις δύο ομάδες. Ισοπαλία με παράδοση (τα 3 τελευταία μεταξύ τους δεν ανέδειξαν νικητή) στο Γκοιάς – Κορίνθιανς, ενώ η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ανώτερη της Φλαμένγκο τη δεδομένη στιγμή.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
147 ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤ. G/G 1,80
151 ΓΚΟΙΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ 3,10
154 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1 1,55

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.