Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δυάδα» με Παραναένσε και Παλμέιρας

«Δυάδα» με Παραναένσε και Παλμέιρας

palmeirasΔεν αξίζει να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το Superclasico, Μπόκα – Ρίβερ. Επιμένουμε ότι αυτά τα παιχνίδια δεν «παίζονται», μόνο… βλέπονται. Θα κερδίσει, πάλι, (αν έχουμε φυσικά νικητή) όποια ομάδα είναι στην καλύτερη μέρα. Πάμε στη Βραζιλία…

Είναι η χειρότερη Σάντος των τελευταίων ετών. Ομάδα «έκτρωμα», πληρώνει τη… μνημονιακή πολιτική της διοίκησης, που μείωσε – αναγκαστικά – το μπάτζερ και κατ’ επέκταση την ποιότητα του ρόστερ. Ο κόσμος της «Πέισε» αποδοκίμασε, την Κυριακή, στο 0-1 από την Κρουζέιρο, ο τεχνικός Εντερσον Μορέιρα είπε, για να δικαιολογηθεί, ότι «προγραμματίζουμε τη νέα χρονιά». Ασταθής η Παραναένσε, αλλά με πιτσιρίκια στην 11άδα που ζουν και αναπνέουν για αυτά τα ματς. Πρόσφατα κέρδισε εντός Κορίνθιανς, «Φλα» και Μινέιρο.

«Πατάει» στο νέο της γήπεδο η Παλμέιρας, βέβαια τα… εγκαίνια περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η «Βερντάο» καίγεται για βαθμούς. Πάμε στον «άσο», όχι επειδή υπάρχει το κίνητρο, αλλά γιατί στα 2 πιο πρόσφατα μας η Παλμέιρας έμεινε με… άδεια χέρια (0-2, 0-2!) χωρίς να το αξίζει. Έπαιξε καλή μπάλα, προσπάθησε, «έφτιαξε» φάσεις. Η Σπορτ είναι άνετη στους 44β. (της λείπουν 2-3β. για να σωθεί), θεωρούμε ότι θα… υποκύψει.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
148 Α. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ 1 1,90
155 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣ. 1 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.