Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Χαμηλή πτήση

Χαμηλή πτήση

Udinese+Calcio+v+Genoa+CFC+Serie+-3LXM2xXvfalΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 11 συνολικά παιχνίδια, με 4 μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Τζένοα – Παλέρμο, Αστον Βίλα – Σαουθάμπτον και Γρανάδα – Αλμερία, σε Καμπιονάτο, Πρέμιερ Λιγκ και Α’ Ισπανίας αντίστοιχα.

Η Αλμερία είναι 6 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέσου Τόμας (9 συμμ.) και του επιθετικού Ζόνγκο (8 συμμ./1 γκολ).

Κακή παράδοση διατηρεί η Παλέρμο στην έδρα της Τζένοα, εκεί δηλαδή που δεν κέρδισε στις 11 πιο πρόσφατες επισκέψεις της (6 ήττες και 5 ισοπαλίες).

Η Αστον Βίλα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Θα παραταχθεί χωρίς τον επιθετικό Μπεντεκέ (4 συμμ.) στο εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Χαμηλή πτήση σήμερα με τρεις μικρομεσαίες αποδόσεις. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της πρότασης μας θα «παίξουμε» με τα γκολ επιλέγοντας τα 2-3 τέρματα, τόσο στο ματς Τρουά – Νανσί, όσο και στο Τζένοα – Παλέρμο. Η Γρανάδα δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα. Στα έξι τελευταία της παιχνίδια πέτυχε μόλις 2 τέρματα. Η διπλή ευκαιρία στο Χ2 της επικίνδυνης Αλμερία (πέρυσι πέρασε με 2-0 από τη συγκεκριμένη έδρα),είναι η επιλογή μας.

378 ΤΡΟΥΑ – ΝΑΝΣΙ 2-3 G 1,70
379 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ Χ2 1,65
380 ΤΖΕΝΟΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ 2-3 G 1,70

Επιμέλεια:
ΔΑΥΙΔ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.