Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αμφίρροπες «μάχες»

Αμφίρροπες «μάχες»

gimnasia_la_plataΑμφίρροπες «μάχες» περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Σοσιεδάδ – Ελτσε, Μαρσέιγ – Ναντ και Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη σε Πριμέρα, Σαμπιονά και Μπουντεσλίγκα αντίστοιχα. Κλασικό το υπόλοιπο πρόγραμμα, με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.

Στην Στουτγάρδη «παρελθόν» αποτελεί ο τεχνικός Αρμίν Φε. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Χουμπ Στέφενς, με τον οποίο την περσινή σεζόν κέρδισε την παραμονή.

Η Μαρσέιγ «μετράει» δύο σημαντικές επιστροφές, εξέτισαν ο αμυντικός Ν’ Κουλού (13 συμμ./2 γκολ) και ο μέσος Ρομαό (12 συμμ./2 γκολ).

Η Ελτσε διατηρεί κάκιστη παράδοση στην έδρα της Σοσιεδάδ σε επίπεδο Πριμέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 15 παιχνίδια δεν έχει νίκη, έχοντας υποστεί 13 ήττες.

Στην Κίλμες, μετά την ήττα 3-1 στην έδρα της Μπάνφιλντ, οι οπαδοί «απείλησαν» τους παίκτες και τον προπονητή Κουατρότσι.

Από τη Β΄ Γερμανίας ξεκινάμε σήμερα και την αξιόπιστη έδρα της Ντάρμσταντ (6 νίκες σε 7 παιχνίδια).Θα πάμε με τον άσο στο ματς που υποδέχεται την Καρλσρούη. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα επιλέξουμε στο Μπουγιουκσεχίρ – Μπούρσασπορ. «Γεμάτες» επιθετικά ομάδες, κυρίως η φιλοξενούμενη, κάτι που φάνηκε και στο 1-1 με τη Φενέρ. Χωρίς νίκη σε 10 ματς εκτός η Κίλμες, ευκαιρία για νίκη για την «σκληρή» Χιμνάσια Λα Πλάτα.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
104 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 1 2,50
106 ΜΠΟΥΓ/ΧΙΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ G/G 1,55
135 ΧΙΜΝΑΣΙΑ Λ. Π. – ΚΙΛΜΕΣ 1 1,65

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.