Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Παρτίδα ΣΚΑΚΙ στο «Καραϊσκάκη»

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Παρτίδα ΣΚΑΚΙ στο «Καραϊσκάκη»

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Σύγκρουση κορυφής στο «Καραϊσκάκης» µεταξύ Ολυµπιακού και ΠΑΟΚ. Αµφότεροι προχώρησαν µε νίκες την Κυριακή, ξεκουράζοντας παράλληλα αρκετούς βασικούς ενόψει του πολύ σηµαντικού, καθοριστικού, ίσως, αγώνα για τον τίτλο. «Μάχη» θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στους δύο πάγκους, µε τον Μίτσελ και τον Αγγελο Αναστασιάδη να τίθεται αντιμέτωποι στο «σκάκι» της τακτικής. Επιστροφές (Μέντες, Σίλντενφελντ) θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αφιλόξενη έδρα του Παναιτωλικού, όπου άφησε βαθμούς στις δύο τελευταίες επισκέψεις.

Αγωνιστική δράση µε εµβόλιµες αγωνιστικές, υπάρχει σε Πρέµιερ Λιγκ και Α’ Γαλλίας. Χωρίς τον τιµωρηµένο Ντιέγκο Κόστα υποδέχεται η Τσέλσι την Τότεναµ. Εχει πάντως την παράδοση µε το µέρος της, αφού έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που τα «σπιρούνια» κέρδισαν στο «Στάµφορντ Μπριτζ». Στο Σαµπιονά, «φιλική» έξοδο έχει η Μαρσέιγ και… επικίνδυνη η αήττητη Παρί.

Το πρόγραµµα συµπληρώνεται µε Κύπελλο σε Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία, Βέλγιο, Δανία, Σκωτία, τα πλέι οφ στο πρωτάθληµα Μεξικού και τον πρώτο τελικό του Σουνταµερικάνα, όπου η Ατλέτικο Νασιονάλ υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
«HOT underDOGS», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.