Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βραδιά Γιουρόπα

Βραδιά Γιουρόπα

Europa-League-Ball-2010Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με την Ελλάδα να έχει τριπλή εκπροσώπηση. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο νίκη επί της Γκινγκάμπ στην Τούμπα, για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έχουν αποκλειστεί. Το «τριφύλλι» φιλοξενεί την Εστορίλ, ενώ οι Αρκάδες δοκιμάζονται στην έδρα της Παρτιζάν.

Ο ΠΑΟΚ «μετράει» 8 Over στα 10 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μέσου Τζιόλη. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο μπακ Σκόνδρας.

Ο Παναθηναϊκός στα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχε μόλις μία νίκη, ενώ ηττήθηκε 7 φορές.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε με απουσίες στο Βελιγράδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοσίτσκι (τερματοφύλακας, 10 συμμ.), Γκοϊάν (7 συμμ.), Ουσέρο (μέσος, 9 συμμ./1 γκολ) και Ρόλε (9 συμμ./2 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Το πρώτο σημείο μας στο φινάλε των ομίλων στο Γιουρόπα είναι το over στο Ντνιεπρ – Σεντ Ετιέν σε απόδοση 2,00. Θα παίξουν φουλ επίθεση οι Γάλλοι που προκρίνονται μόνο με νίκη και μη νίκη της Καραμπάγκ με την οποία μειονεκτούν σε ισοβαθμία. Το ίδιο σενάριο βλέπουμε και στο ματς της Μπεσίκτας (ποιοτική επιθετική γραμμή) κόντρα στην Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί. Τρίτο over στο Φιορεντίνα – Ντιναμό Μίνσκ.

135 ΝΤΝΙΕΠΡ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ OVER 2,00
141 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ OVER 1,75
157 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ Μ. OVER 1,75

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.