Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Στο μάτι του κυκλώνα

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Στο μάτι του κυκλώνα

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Σε δεινή θέση έχει βρεθεί η Λίβερπουλ και ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς. Μετά από τα αρνητικά αποτελέσµατα στο πρωτάθληµα, ήρθε ο αποκλεισµός στο Τσάµπιονς Λιγκ από τη Βασιλεία και η γκρίνια των οπαδών γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Οι «κόκκινοι» συναντούν στο «Ολντ Τράφορντ», τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία µπορεί να µην ενθουσιάζει µε την απόδοσή της, «τρέχει» όµως ένα νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών.

Λείπει το µεγάλο µατς από τη Σούπερ Λίγκα. Ολυµπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να ανακάµψουν έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσµατα της προηγούµενης αγωνιστικής, αντιµετωπίζοντας το Λεβαδειακό (εκτός) και την Κέρκυρα αντίστοιχα. Θεωρητικά εύκολο έργο έχει και ο Παναθηναϊκός, στη Λεωφόρο µε τον Πανθρακικό.

Από την Πριµέρα Ντιβιζιόν ξεχωρίζει το ντέρµπι της Χώρας των Βάσκων, µεταξύ της Σοσιεδάδ και της Μπιλµπάο. Αρκετά προβλήµατα έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ το συγκρότηµα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει βελτιωθεί εσχάτως, αν και δυσκολεύεται στο σκοράρισµα.

Ντέρµπι κορυφής στην Πορτογαλία. Η Πόρτο υποδέχεται την Μπενφίκα, µε τη διαφορά τους να είναι στους τρεις βαθµούς. Από το 2005 έχουν να αποσπάσουν «διπλό» οι «αετοί» στη συγκεκριµένη έδρα, σε αγώνα πρωταθλήµατος.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Βαγγέλης Μελέκογλου
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.