Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δείγμα από Πριμέρα, Μπουντεσλίγκα και Σαμπιονά

Δείγμα από Πριμέρα, Μπουντεσλίγκα και Σαμπιονά

lyon_gourcuffΑρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης, Χόφενχαϊμ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Λυών – Καέν, σε Πριμέρα, Μπουντεσλίγκα και Σαμπιονά αντίστοιχα. Κλασικό το υπόλοιπο πρόγραμμα, με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίες είναι οι μέσοι Χάμες (14 συμμ./5 γκολ), Μόντριτς (10 συμμ./1 γκολ) και τιμωρημένος ο αμυντικός Ράμος (13 συμμ./2 γκολ).

«Πρόβλημα» κάτω από τα δοκάρια για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Βίτβαλντ (10 συμμ.) και Τραπ (3 συμμ.).

Στην Μπόχουμ απολύθηκε ο τεχνικός Νοϊρούνεν. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό, Φρανκ Χάινεμαν στο εκτός έδρας ματς με τη Σαντχάουζεν.

Με υπηρεσιακό προπονητή και η Χάβρη. Προσωρινά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Φιλίπ Μπιζέλ, μετά την απομάκρυνση του Ερίκ Μπομπέρ.

Δυσκολίες στην πρόβλεψη παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα, ευνοείται το παιχνίδι κόντρα στο ρεύμα. Την καλύτερη εντός έδρας επίθεση του Σαμπιονά διαθέτει η Λυών (έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).Το ρίσκο μας θα είναι η ισοπαλία στο Αζαξιό – Νανσί. Τέλος είναι οξύμωρο να είναι φαβορί η προερχόμενη από δύο ήττες Μπράιτον κόντρα στη Μίλγουολ που δεν έχει ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην συγκεκριμένη έδρα.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
104 ΑΖΑΞΙΟ – ΝΑΝΣΙ Χ 2,75
124 ΛΥΩΝ – ΚΑΕΝ OVER 1,65
127 ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ Χ2 1,65

Επιμέλεια:
Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.