Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λανς και Φενέρ…

Λανς και Φενέρ…

photo-david1Κλασικό το κουπόνι της Παρασκευής, με παιχνίδια κυρίως από Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου, Θέλτα – Αλμερία και Λανς – Νις σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα και Σαμπιονά αντίστοιχα.

Η Μπάγερν προέρχεται από 7 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στα 6 πιο πρόσφατα ματς δεν δέχτηκε γκολ. Μάλιστα, μετά από 16 αγωνιστικές έχει συντελεστή τερμάτων 39-3!

Η Νις δεν κέρδισε στις 12 πιο πρόσφατες επισκέψεις στην έδρα της Λανς (6 ήττες και 6 ισοπαλίες). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Εντουάρδο (13 συμμ./6 γκολ).

Η Αλμερία είναι χωρίς νίκη 9 αγωνιστικές. Ταξίδεψε στην έδρα της Θέλτα χωρίς τον ηγετικό μέσο Σοριάνο (14 συμμ./2 γκολ).

Η Κάρπι διατηρεί αήττητο 10 παιχνιδιών (7 νίκες και 3 ισοπαλίες), αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ Μπακόγκου (επιθετικός, 17 συμμ./10 γκολ).

Αντικειμενικές οι δυσκολίες για τους παίκτες του στοιχήματος σήμερα. Δύο φαβορί είναι κατά τη γνώμη μας άξια εμπιστοσύνης. Η Φενέρμπαχτσε που λογικά περνάει από την έδρα της Καισέρι και η Λανς που κάνει ένα νέο ξεκίνημα και μπορεί να επιβληθεί της Νις στην έδρα της. Στις ισοπαλίες τα παιχνίδια που προτείνουμε με σειρά προτεραιότητας είναι Βίρτους Λανσιάνο – Κάρπι, Αβελίνο – Μπολόνια και Μίλγουολ – Μπόλτον.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

103 ΒΙΡΤΟΥΣ Λ. – ΚΑΡΠΙ Χ    (2,85)
104 ΚΑΙΣΕΡΙ ΕΡΣ. – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2   (1,60)
106 ΛΑΝΣ – ΝΙΣ 1   (1,60)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.